ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

4 χρώματα νυχιών που αγαπούν όλες οι Γαλλίδες


Ελένη Τσούτση

17 Ιανουαρίου 2023

4 χρώματα νυχιών που αγαπούν όλες οι Γαλλίδες
Instagram/@ matejanova
Αν θέλετε να κλείσετε ραντεβού με το αγαπημένο σας nail bar και δεν ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο manicure σας, οι Παριζιάνες σας έχουν 4 υπέροχες προτάσεις

Η αισθητική που έχουν οι Γαλλίδες είναι μοναδική και εκτός από τα ιδιαίτερα chic looks τους επηρεαζόμαστε και από τις επιλογές τους στο μακιγιάζ, στα μαλλιά αλλά και στα νύχια. Οι Γαλλίδες γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά ομορφιάς, γι αυτό και η γαλλική βιομηχανία ομορφιάς είναι από τις πιο πετυχημένες. Τι είναι όμως, αυτό που τις κάνει να φαίνονται πάντα τόσο περιποιημένες και όμορφες; H απλότητα είναι η απάντηση.

Το French vibe άλλωστε είναι συγκεκριμένο και περιστρέφεται γύρω από less is «more».

Σε ότι αφορά το manicure τους λοιπόν ξέρουμε ότι τα χρώματα που αγαπούν είναι τα pastels, τα nudes, τα μπορντό και εκείνα που δείχνουν τα άκρα καθαρά και περιποιημένα.

Να τονίσουμε ότι οι Γαλλίδες δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στη φροντίδα των νυχιών τους παρά στο χρώμα. Τι σημαίνει αυτό; Περιποιούνται πάντα τα πετσάκια και τα επωνύχια και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα αφήνουν άβαφα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα βερνίκια της σεζόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.