ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Skullet: Το cool κούρεμα που θα βλέπουμε παντού γύρω μας την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2023

Skullet: Το cool κούρεμα που θα βλέπουμε παντού γύρω μας την άνοιξη
Instagram:@jayne_edosalon
Αυτό είναι το κορυφαίο κούρεμα για την άνοιξη 2023

Τα social media, τα catwalks, το red carpet αλλά και το street style είναι πηγές έμπνευσης που αναμφίβολα θα επηρεάσουν και τις beauty επιλογές μας την άνοιξη. Θα σκεφτείτε ίσως είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για την άνοιξη, όμως όταν τα νέα trends είναι εδώ εμείς θέλουμε να σας έχουμε πλήρως ενημερωμένες.

Σύμφωνα με τους hair experts, οι τάσεις στο κούρεμα της άνοιξης επικεντρώνονται στο να κάνουν το styling «παιχνιδάκι». Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε από τώρα να δοκιμάσετε το απόλυτο hair look της άνοιξης που ακούει στο όνομα: Skullet. Πρόκειται για ένα super cool haircut το οποίο κινείται ανάμεσα στο mullet και το shag, με κοντές αφέλειες και ιδιαίτερες ασυμμετρίες. Έχει 90’s αέρα και θυμίζει το στιλ που είχαν οι rock stars της δεκαετίας εκείνης.

Ο Jamie Mazzei, hair stylist, ανέφερε στο «Τhe Ζoe Report», «Βλέπω μια πιο μοντέρνα αντίληψη για μερικά από τα κλασικά κουρέματα της δεκαετίας του ’90, επαναλαμβάνονται την άνοιξη – μακριά, πολυεπίπεδα κουρέματα που δίνουν στα μαλλιά κίνηση και στιλ ενώ έχουν εύκολη συντήρηση και ευελιξία». Για το μόνο που προειδοποιεί είναι για τα κουρέματα που έχουν όλα ένα μήκος.

«Όταν τα μαλλιά έχουν ένα μήκος, δεν έχουν τόση κίνηση και λάμψη», εξηγεί ο ειδικός. Ωστόσο, αν αυτό είναι ένα κούρεμα που σας ενδιαφέρει, προτείνει να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας, ο οποίος μπορεί να σας προτείνει soft layers για να δώσετε κίνηση και διάσταση στα μαλλιά σας.

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το δικό σας στιλ Skullet που σας ταιριάζει, συγκεντρώσαμε όλες τις κορυφαίες προτάσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας αυτή την άνοιξη:

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σαμπουάν που θα φρεσκάρουν τα μαλλιά σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.