ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να ανανεώσετε την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σας


Ελένη Τσούτση

23 Ιανουαρίου 2023

Πώς να ανανεώσετε την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σας
Instagram/@ parkedonbliss
Δείτε τα προϊόντα ομορφιάς που θα ανανεώσουν την skincare routine σας

Μπορεί οι περισσότερες να πιστεύουν ότι η βραδινή skincare routine είναι πιο σημαντική από τη πρωινή αλλά αυτός είναι ένας μύθος. Για να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε μια νεανική και λαμπερή επιδερμίδα δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε μία καλή ρουτίνα τόσο το βράδυ όσο όμως και το πρωί.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι skincare gurus πως το πρωί το δέρμα έχει μεγάλη ανάγκη από έναν σωστό καθαρισμό αλλά και από ενυδάτωση ώστε να ανταπεξέλθει μέσα στην ημέρα.

Αφιερώστε, λοιπόν, μερικά λεπτά από τον ύπνο σας (όσο δύσκολο και αν είναι) και κάντε το πρωινή ρουτίνας ομορφιάς το δώρο που έχει ανάγκη το πρόσωπό σας. Μην ξεχνάτε ότι αυτά τα λίγα λεπτά θα φτιάξουν και τη διάθεσή σας και η μέρα σας θα ξεκινήσει καλύτερα.

Jenny.Gr
Pexels

Φτιάξτε το καφέ σας, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και πάρτε τα αγαπημένα σας skincare προϊόντα που εφαρμόζετε στην επιδερμίδα σας το πρωί. Οι ανάγκες από δέρμα σε δέρμα μπορεί να διαφοροποιούνται αλλά το αντηλιακό ακόμη και τώρα που είναι φθινόπωρο είναι το ίδιο αναγκαίο για όλα!

Παρακάτω θα βρείτε μια beauty λίστα με όλα τα προϊόντα που μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοί σας κάθε πρωί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.