ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Clean Nails: 10 ιδέες για το επόμενο minimal manicure σου


Ελένη Τσούτση

28 Ιανουαρίου 2023

Clean Nails: 10 ιδέες για το επόμενο minimal manicure σου
@drybylondon
Τα σχεδόν διάφανα νύχια είναι η μεγάλη τάση που ακολουθούμε τώρα στο manicure

H clean girl αισθητική είναι ένα νέο trend που ήρθε από το TikTok και στόχο έχει να αναδείξει το φυσικό και παράλληλα ανεπιτήδευτο στιλ. Μάλιστα, οι fans αυτής της πιο ήσυχης φιλοσοφίας είναι πολλοί αφού έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 2.1 δισεκατομμύρια προβολές. Το clean girl επεκτείνεται σε πολλούς τομείς όπως τα μαλλιά, το μακιγιάζ, το δέρμα, τη διακόσμηση του σπιτιού αλλά και στο manicure. Πολλές διάσημες το έχουν δοκιμάσει ήδη. Αναμεσά τους η Jennifer Lopez μέχρι την Selena Gomez.

Πρόκειται για φροντισμένα νύχια, σχεδόν διάφανα που αποπνέουν καθαριότητα. Τα απαλά nudes και τα sheer χρώματα κυριαρχούν με ένα γυαλιστερό φινίρισμα. Το glossy top coat είναι απαραίτητο για να δείχνει το nail look ακόμη πιο λαμπερό και φυσικά να έχει και περισσότερη διάρκεια. Τα νύχια μπορούν να είναι κοντά ή οβάλ για να έχουν ένα υπέροχο μίνιμαλ στιλ.

Είναι chic, ταιριάζει σε όλες και είναι ιδανικό για αυτή τη μεταβατική περίοδο. Εσείς τι περιμένετε;

Negative space, γραμμές, βούλες και κάθε λογής γραμμικά σχέδια κάνουν τα νύχια σας πιο ενδιαφέροντα, χωρίς όμως να τραβάνε την προσοχή από την υπόλοιπη εμφάνισή σας. Συμπληρώνουν το κάθε outfit αρμονικά, ενώ είναι και πολύ πιο εύκολα στη δημιουργία τους, οπότε δεν χρειάζεται καν να κλείσετε ραντεβού σε ένα nail salon για να τα κάνετε.

Δείτε παρακάτω τα minimal νύχια που ανακαλύψαμε στο Instagram και πάρτε ιδέες για επόμενό σας mani:

Jenny.Gr
@michelleclassnails
Jenny.Gr
@paintedbyjools

Jenny.Gr
@tombachik

Jenny.Gr
@thedailynailofficial

Jenny.Gr
©RAELONDONNAILS/INSTAGRAM
Jenny.Gr
©GEL.BYMEGAN/INSTAGRAM
Jenny.Gr
©IRAM SHELTON/INSTAGRAM
Jenny.Gr
©FAYELOUISEDENNIS/INSTAGRAM
Jenny.Gr
©MATEJANOVA/INSTAGRAM
Jenny.Gr
@drybylondon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.