ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Megan Fox έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της


Ελένη Τσούτση

30 Ιανουαρίου 2023

Η Megan Fox έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της
Instagram/@meganfox
Η Μeghan Fox άλλαξε τα μαλλιά της και είναι μία άλλη

Η εβδομάδα μας ξεκινάει ευχάριστα αφού όταν βλέπουμε οι celebrities να αλλάζουν τα μαλλιά τους κάπως το απολαμβάνουμε. Αναλύουμε το κούρεμα ή το χρώμα και σκεφτόμαστε «εμάς θα μας ταίριαζε άραγε αυτή η αλλαγή»; Η Meghan Fox μόλις έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στα μαλλιά της και ανέβασε ένα Instagram Story για να μας δείξει το ανανεωμένο της look.

H Fox αποχωρίστηκε τα μακριά μαύρα μαλλιά της, αλλάζοντας και το χρώμα και το μήκος τους. Πιο συγκεκεριμένα, τα έκοψε στο μήκος των ώμων και δοκίμασε μια ψυχρή απόχρωση με πιο σκούρες ανταύγειες, ενώ έκανε και αφέλειες. Το νέο της fresh look έγινε για τις ανάγκες της νέας ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Michele Morrone, «Subservience».

Jenny.Gr

Το ασύμμετρο lob της είναι υπέροχο και της ταιριάζει περισσότερο από τα μακριά μαλλιά. Τα κοντά μαλλιά της έδωσαν στιλ, κομψότητα και αναβάθμισαν την εμφάνισή της. Οι hair experts τονίζουν ότι τα μαλλιά μεσαίου μήκους δείχνουν stylish είτε αποφασίσετε να τα αφήσετε ελεύθερα μέχρι τους ώμους είτε να δημιουργήσετε χαλαρά updos. Ακόμη, με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε να το αναβαθμίσετε με μία μόνο κίνηση. Εκείνο όμως που καλό είναι να προσέξετε αν θέλετε να κάνετε το κούρεμα της Fox είναι να βρείτε το μήκος που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών σας.

Η Fox λοιπόν επαναφέρει το chic lob και μας εμπνέει για αλλαγές.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Jenny.Gr

Δείτε στην παρακάτω gallery 20 υπέροχα bob looks για να επιλέξετε το αγαπημένο σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.