ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7 βερνίκια που θα φέρουν την άνοιξη στα νύχια σας


Ελένη Τσούτση

2 Φεβρουαρίου 2023

7 βερνίκια που θα φέρουν την άνοιξη στα νύχια σας
Instagram/@bizceizleyin
Δείτε τα αγαπημένα μας βερνίκια για κάθε αισθητική, είτε αγαπάτε τα συνηθισμένα pastel είτε θέλετε κάτι πιο τολμηρό

Μπορεί φέτος να μη ζήσαμε τον χειμώνα όπως τα τελευταία χρόνια και δεν ξέρω αν έχουμε περιθώριο να τον ζήσουμε, εμείς πάντως είμαστε σε ανοιξιάτικο mood. Αναμένουμε την άνοιξη και ήδη καταγράφουμε όλες τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν στην ομορφιά. Και στα mani trends προβλέπεται ότι θα γίνει ένα party αποχρώσεων για όλα τα γούστα.

Διακριτικές girly, shimmery αλλά και pastel αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους αυτή την άνοιξη και είναι πάντα έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν στο manicure σας, κάνοντάς το σημείο αναφοράς στην εμφάνισή σας.Το λιλά, το γαλάζιο αλλά και το φιστικί είναι τα πιο hot χρώματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ψάχνετε το χρώμα για το manicure σας, απλά ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω 6 αποχρώσεις. Όποιο βερνίκι κι αν διαλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας ενθουσιάσει.

Στην παρακάτω gallery θα βρείτε μερικά από τα πιο hot βερνίκια της άνοιξης που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.