ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hailey Bieber: Η pink glaze απόχρωση στα νύχια της είναι το επόμενο viral trend


Ελένη Τσούτση

2 Φεβρουαρίου 2023

Hailey Bieber: Η pink glaze απόχρωση στα νύχια της είναι το επόμενο viral trend
Instagram/@haileybieber
To νέο manicure της Hailey Bieber θα σας κάνει να κλείσετε ραντεβού για τα νύχια σας σήμερα

Το μεγαλύτερο mani trend της προηγούμενης χρονιάς έχει την υπογραφή της Hailey Bieber. Το διάσημο μοντέλο δημιούργησε μια τάση που συνεχίζει να έχει τεράστια ανταπόκριση και μάλιστα η ίδια την υποστηρίζει υπέροχα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το #HaileyBieberNails έχει σχεδόν 42,9 εκατομμύρια προβολές και αυτό δείχνει πόσο λατρεύουν οι γυναίκες να εμπνέονται από εκείνη.

Τα νύχια της Bieber δημιουργήθηκαν από τη nail expert, Zola Ganzorigtn και έχουν γίνει διάσημα ως «donut glazed manicure», καθώς η γυαλάδα τους θυμίζει το γλάσο πάνω σε λαχταριστά γλυκά. «Έδωσα ένα σουρεαλιστικό, wet-metallic φινίρισμα στα γυμνά νύχια της» αναφέρει η Zola Ganzorigtn.

Είναι ιδανικό για όλες τις εποχές, ανάλογα την απόχρωση. Το τελικό φινίρισμα είναι λαμπερό με μια διακριτική shimmer απόχρωση. Τη διαφορά κάνει το ιριδίζον, μεταλλικό top coat που κάνει τα άκρα να δείχνουν κομψά αλλά ταυτόχρονα και super λαμπερά.

Jenny.Gr

Πρόσφατα, πόζαρε στο καθρέφτη της δείχνοντάς μια πιο girly εκδοχή της συγκεκριμένης τάσης, που σίγουρα ταιριάζει τέλεια και στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει. Πρόκειται για ένα ρομαντικό pink glaze που σίγουρα θέλουμε να αντιγράψουμε. Εσείς;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.