ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Butterfly cut: Αν έχεις μακριά μαλλιά, αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα για σένα


Ελένη Τσούτση

7 Φεβρουαρίου 2023

Butterfly cut: Αν έχεις μακριά μαλλιά, αυτό είναι το ιδανικό κούρεμα για σένα
Instagram/@ matildadjerf
To butterfly είναι το haircut που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια γεμάτα ζωντάνια. Μήπως είναι η επόμενη αλλαγή που θα κάνετε;

To trending κούρεμα της σεζόν είναι το bob και ήδη το έχουν αγκαλιάσει πολλές σταρς, με πρόσφατα παραδείγματα την Zendaya και την Emily Ratajkowski. Τα μακριά μαλλιά όμως έχουν πάντα σταθερές θαυμάστριες που τους είναι δύσκολο να τα αποχωριστούν (και κάπως τις καταλαβαίνουμε). Το νέο όμως κούρεμα που θα βλέπουμε παντού γύρω μας την άνοιξη απευθύνεται σε όσες έχουν μακριά μαλλιά και θέλουν μια ανανέωση στο look τους.

Πρόκειται για το butterfly cut με τα έντονα layers που μπροστά δίνουν την αίσθηση του lob, όμως τα μαλλιά παραμένουν μακριά.

Είναι ένα κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο μακριά αλλά και πιο πλούσια. Plus, σας επιτρέπει να πιάνετε τα μαλλιά σας πίσω δίνοντας την αίσθηση πως έχετε κοντά μαλλιά.Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι influencers που το έχουν υιοθετήσει στο Instagram και μπορεί να τις έχετε εντοπίσει ήδη στο feed σας.

Αποθηκεύστε λοιπόν τις παρακάτω φωτογραφίες και μόλις έχετε ραντεβού με τον κομμωτή σας δεν έχετε παρά να του τις δείξετε και να συζητήσετε αν ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Είναι σημαντικό όταν βλέπουμε μία τάση να διαπιστώνουμε μαζί με τον ειδικό αν πραγματικά ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.