ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Γιατί όλοι μιλούν για το dry haircut;


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2023

Γιατί όλοι μιλούν για το dry haircut;
Instagram/@ loudoillon
Αυτό είναι το νέο hot trend που θα μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε

Η πιο δημοφιλής τάση στο κούρεμα είναι το dry haircut και έχει παριζιάνικο αέρα. Η συγκεκριμένη τεχνική θέλει το κούρεμα να γίνεται σε στεγνά μαλλιά αντί για βρεγμένα και μάλιστα έχει τεράστια ζήτηση στα κομμωτήρια. Οι hair experts τονίζουν ότι το να κόψετε τα στεγνά μαλλιά σημαίνει πως μπορείτε να δείτε πώς αντιδρούν, πώς δείχνουν αλλά και να διακρίνετε το σχήμα τους αμέσως. Όλα αυτά δεν μπορείτε να τα δείτε στα βρεγμένα μαλλιά.

Αν θέλετε λοιπόν να ενισχύσετε το φυσικό σας look ή να κάνετε για πρώτη φορά κάποια ατημέλητη φράντζα, το στεγνό κούρεμα είναι η τέλεια επιλογή. Οι Γαλλίδες λατρεύουν αυτό το effortless vibe και το πετυχαίνουν με τον πιο απλό τρόπο. Το dry cut αποτελεί το ιδανικό κούρεμα για όσες έχουν μακιριά μαλλιά και θέλουν να χαρίσουν στιλ και φρεσκάδα στην εικόνα τους.

Μια μικρή προειδοποίηση: αν έχετε γεωμετρικό, sharp ή graphic cut – αυτή θα είναι μια πιο χαλαρή προσέγγιση στα μαλλιά σας.

Α, και μην ανησυχείτε. Στα περισσότερα καλά κομμωτήρια, θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε το χαλαρωτικό λούσιμο (μαζί με ένα καλό μασάζ), μετά το κούρεμα, αντί πριν από αυτό. Ζητήστε λοιπόν από τον κομμωτή σας να εφαρμόσει την dry cut τεχνική και ανανεώστε τα καθημερινό σας hairstyle.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.