ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Cara Delevingne επέστρεψε στο ξανθό και είναι ξεκάθαρα το χρώμα της


Ελένη Τσούτση

8 Φεβρουαρίου 2023

Η Cara Delevingne επέστρεψε στο ξανθό και είναι ξεκάθαρα το χρώμα της
Instagram/@ Cara Delevingne
Το ξανθό είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την Cara Delevingne και ο λόγος είναι προφανής

Είναι η εποχή που η μια celebrity μετά την άλλη αλλάζουν τα μαλλιά τους. Από το χρώμα μέχρι το κούρεμα μας χαρίζουν απλόχερα έμπνευση για την άνοιξη που πλησιάζει. Δοκιμάζουν τις πιο hot τάσεις της σεζόν και εμείς αποθηκεύουμε τις αγαπημένες μας «μεταμορφώσεις». Η Cara Delevingne βρίσκεται σε αυτή τη λίστα επιλέγοντας να επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό. Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνει το ανανεωμένο της hair look, μια εμβληματική ξανθιά απόχρωση που της ταιριάζει μοναδικά.

Η Cara τον περασμένο Οκτώβριο έκανε ένα γλυκό καστανό χρώμα που της ταίριαζε επίσης αλλά εμείς στηρίζουμε την πιο ξανθιά version της. Με τη νέα της εικόνα πόζαρε στο party της Stella McCartney που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles.

Υπεύθυνη για το νέο της χρώμα είναι η αγαπημένη haircolorist του Hollywood, Riawna Capri η οποία δημιούργησε μια φυσική caramel απόχρωση που λατρέψαμε αμέσως. Μάλιστα, εφάρμοσε την ίδια απόχρωση και στα φρύδια της δίνοντας ισορροπία στο τελικό αποτέλεσμα.

H ζεστή, καραμελένια απόχρωση κάνει τα χαρακτηριστικά να δείχνουν πιο γλυκά και είναι η ιδανική τόσο για την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι!


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.