ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πλεξούδες: Το εύκολο hairstyle που θα ανανεώσει το στιλ σου αυτό το Σαββατοκύριακο


Ελένη Τσούτση

11 Φεβρουαρίου 2023

Πλεξούδες: Το εύκολο hairstyle που θα ανανεώσει το στιλ σου αυτό το Σαββατοκύριακο
Instagram/@ simonenoa
Αυτό το Σαββατοκύριακο δοκιμάστε να κάνετε κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σας και δείτε τη διάθεσή σας να αλλάζει

Μπορεί τις καθημερινές να μην έχουμε χρόνο να εφαρμόσουμε όλα όσα κάνουμε «save» στο Instagram, είτε πρόκειται για το μακιγιάζ είτε για τα μαλλιά μας αλλά είμαστε ήδη στο Σαββατοκύριακο. Τι σημαίνει αυτό; Όλα αλλάζουν και οι ρυθμοί γίνονται πιο χαλαροί, με εμάς να είμαστε σε καλό mood να δημιουργήσουμε διαφορετικά hair looks.

Αν μάλιστα έχετε κανονίσει να βγείτε το το καθιερωμένο ραντεβού με τις φίλες σας για bruch, αυτή τη φορά δοκιμάστε μια cool πλεξούδα στα μαλλιά σας που σας υποσχόμαστε ότι θα ξεχωρίσει. Αφού πρώτα ενημερωθείτε για όλα τα νέα hair trends που πλησιάζουν, πάρτε τα απαραίτητα εργαλεία styling στα χέρια σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στο πιο stylish χτένισμα.

Εμπνευστείτε από τα παρακάτω χτενίσματα που θα σου δώσουν πρωτότυπες ιδέες για το επόμενο hair look σας. Όλες οι προτάσεις είναι για κάθε τύπο μαλλιών και μπορούν να ανανεώσουν το στιλ σας εύκολα και απλά. Γιατί το μυστικό της ανανέωσης κρύβεται στα μαλλιά σας!

Δώστε ένα ξεχωριστό αέρα στο στιλ σας, βάζοντας κορδέλες στις πλεξούδες σας. Όπως διαπιστώσατε και εσείς παραπάνω τα it girls στο Instagram λατρεύουν όλων των ειδών τις κορδέλες και τολμούν να τις «μπλέκουν» στο καθημερινό τους hairstyle. Εσείς;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.