ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Chunky bob: Εσύ θα κάνεις το πιο hot κούρεμα της άνοιξης;


Ελένη Τσούτση

16 Φεβρουαρίου 2023

Chunky bob: Εσύ θα κάνεις το πιο hot κούρεμα της άνοιξης;
Instagram/@ kaiagerber
Τα κοντά μαλλιά έχουν την τιμιτική τους και φέτος και το chunky bob θα είναι η μεγαλύτερη τάση φέτος την άνοιξη

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να νιώσουμε άνοιξη και αυτή η γλυκιά αίσθηση της ανανέωσης είναι μονόδρομος. Όλα γίνονται πιο φωτεινά και ζωηρά και αναζητούμε τρόπους να «φρεσκάρουμε» το look μας μέσα από το μακιγιάζ, τα μαλλιά και τα νύχια μας. Μπορεί να το έχετε εμπεδώσει ότι τα κοντά μαλλιά είναι ό,τι πιο hot για φέτος αλλά μια μικρή επανάληψη θα σας το υπενθυμίσει.

Την άνοιξη λοιπόν θα κυριαρχήσει ένα super cool κούρεμα που ακούει στο όνομα:chunky bob. «Αυτό το bob ορίζεται από τον όγκο που έχει στις άκρες», εξηγεί ο hairstylist, Luke Hersheson στην VogueUK. Προσθέτει ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο κομμωτήριό του αυτή τη στιγμή αφού ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Η Hailey Bieber είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα που μας έδειξε πως τα κοντά μαλλιά είναι μια διαχρονική αξία και δύσκολα μπορούν να μας απογοητεύσουν. Κάποιες άλλες σταρς που επέλεξαν να κάνουν την συγκεκριμένη τάση με επιτυχία είναι η Kaia Gerber, η Selena Gomez, τη Romy Schneider και η Christy Turlington.

Το chunky bob κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου, ενώ συνδυασμένο με χωρίστρα στο πλάι, αλλά και χτενισμένο σε ένα «αφράτο» blow out χαρίζει όγκο ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά. Plus, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση και αν γίνει σωστά, απαιτεί ελάχιστο hairstyling. Eμείς καταλήξαμε ότι είναι το τέλειο κούρεμα για την ανοιξιάτικη ανανέωση που αναζητάτε και εσείς δεν έχετε με τα παρακάτω references να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας.

Δείτε στην παρακάτω gallery 20 υπέροχα bob haircuts που θα λατρέψετε την άνοιξη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.