ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Disco curls: Η τάση των 80s για πλούσια και sexy μαλλιά


Ελένη Τσούτση

17 Φεβρουαρίου 2023

Disco curls: Η τάση των 80s για πλούσια και sexy μαλλιά
Instagram/@ Clayton Hawkins
Δείτε πώς θα φτιάξετε μόνες σας τις disco curls με απλά βήματα

Οι disco curls είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά και έρχεται κατευθείαν από τις μακρινές δεκαετίες των 70s και των 80s. Ήδη έχει την έγκριση πολλών σταρς όπως της Emily Ratajkowski, της Cardi B και της Khloé Kardashian. Οι μπούκλες με disco vibes θα είναι παντού γύρω μας την άνοιξη και αυτό το άρθρο είναι το σημάδι σας για να τις δοκιμάσετε. Το «more is more» ως trend επέστρεψε και μας θέλει πιο έντονες και ανατρεπτικές.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

«Η τάση της «disco μπούκλας» χαρίζει πλούσιο όγκο και έχει έναν παιχνιδιάρικο αέρα που σίγουρα θα συναρπάσει εσάς και τους γύρω σας», αναφέρει στο Glamour η Sarah Potempa, celebrity hairstylist. Η Potempa τονίζει και πόσο έχουν ενισχύσει τα social τα hair trends: «Εκτός από το να νιώθουμε δημιουργικοί, τα social βοήθησαν να δοθούν συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών και μάλιστα έκαναν πολλές γυναίκες να δοκιμάσουν καλύτερες πρακτικές για την υγεία των μαλλιών τους», εξηγεί.

Η τάση αυτή θέλει επιτέλους να διασκεδάσετε περισσότερο με το styling των μαλλιών σας και εμείς σας έχουμε τις οδηγίες.

Πώς θα τις δημιουργήσετε μόνες σας τις disco curls;

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας χρειάζεται χρόνος για να πετύχετε τις disco curls. Όμως αφού τον βρείτε θα τα καταφέρετε. Αν έχετε ίσια ή σπαστά μαλλιά, απλώστε ένα προϊόν για όγκο σε βρεγμένα μαλλιά και χρησιμοποίηστε ένα λεπτό σίδερο για μπούκλες και παίρνοντας λεπτές τούφες και τυλίγοντάς τις γύρω του. Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις μπούκλες – δαχτυλίδι.

Όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία, χαλαρώστε τις μπούκλες με τα χέρια σας κάνοντας απαλές κινήσεις και στο τέλος ψεκάστε με λακ. Για να αποφύγετε το φριζάρισμα, εφαρμόστε ένα λαδάκι ώστε να κλειδώσετε το look!

Δείτε στην παρακάτω gallery: Oι 5 καλύτερες λακ για να τιθασεύσετε τις φύτρες στα μαλλιά σας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.