ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα 3 viral beauty trends στο TikTok αυτή τη στιγμή


Ελένη Τσούτση

17 Φεβρουαρίου 2023

Αυτά είναι τα 3 viral beauty trends στο TikTok αυτή τη στιγμή
Instagram/@ patidubroff
Ποια από τις παρακάτω beauty τάσεις βγήκε στο #foryou σας;

To 2023 φαίνεται ότι θα είναι η χρονιά με τα περισσότερα beauty trends και ήδη έχουμε καταγράψει πολλά που ξεπηδούν σχεδόν καθημερινά με ταχύτητα φωτός από τον θαυμαστό κόσμο του TikTok. Καθημερινά η beauty κοινότητα ανακαλύπτει νέα προϊόντα που πρέπει να έχετε, θυμάται παλιά αγαπημένα ή ακόμα καλύτερα, ανακαλύπτει τεχνικές που υπόσχονται να μεταμορφώσουν το δέρμα σας.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, αυτές είναι οι 3 καλύτερες τάσεις στην ομορφιά που γίνονται viral στο TikTok αυτή τη στιγμή. Εσείς ποια έχετε δοκιμάσει;

1. Skin Cycling

Tο «skin cycling», ένα από τα πιο hot trends στο skincare. Πρόκειται για ένα θεραπευτικό πρόγραμμα των τεσσάρων ημερών, όπου διαφοροποιείται η χρήση ενεργών συστατικών, αφήνοντας την επιδερμίδα μας να ξεκουραστεί. Το πρόγραμμα αναφέρει την εξής διαδικασία: νύχτα απολέπισης, νύχτα ρετινοειδούς,νύχτα ενυδάτωσης και θρέψης και τέλος νύχτα καταπράϋνσης. Με αυτό τον τρόπο θα αξιοποιήσετε καλύτερα τα ενεργά συστατικά όλων των προϊόντων και θα δείτε το δέρμα σας να αλλάζει μέρα με τη μέρα.

Είναι μια στρατηγική ρουτίνα που εφαρμόζει όλα τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση απολεπιστικών και ρετινόλης, αποτρέποντας ταυτόχρονα τον ερεθισμό της επιδερμίδας έχοντας δύο νύχτες να «ηρεμήσει».

@drwhitneybowe #duet with @cecjinksk This just fills me with happiness! #skincycling #thatboweglow #dermatologist ♬ Hold Me Closer - Elton John & Britney Spears

2. Clean Girl Makeup

Καλώς ήρθατε στην άλλη πλευρά του #makeupTok, που το βαρύ glam δεν υπάρχει. Στην πιο «καθαρή» πλευρά της ομορφιάς, ο μινιμαλισμός κυριαρχεί. Εδώ αφήνουμε πίσω μας τις βαριές υφές foundation και κάνουμε focus στο skincare πριν το μακιγιάζ.

Τα προϊόντα πρέπει να είναι ελαφριά ώστε να αναπνέει η επιδερμίδα σας. Αυτό που θέλουμε είναι ένα φυσικό και λαμπερό look με τα απολύτως απαραίτητα καλλυντικά. Το no makeup –makeup συναντά το clean girl makeup και γίνονται ένα.

@alissajanay1 Let me know what other colors you guys would like to see 🥰 #fallmakeuplook #falleyeshadow #makeupinspo ♬ original sound - Alissajanay

3. Glazed Donut Nails

«glazed donut» νύχια που έχουν πάρει το όνομα τους από το αγαπημένο μας γλυκό και πράγματι είναι τόσο αξιολάτρευτα! Η Hailey Bieber είναι υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη τάση, η οποία ξεκίνησε από την επιδερμίδα της και το «glazed donut skin look». Το ζητούμενο ήταν φυσική λάμψη, το εφέ που κάνει ο ήλιος και δημιουργεί αυτές τις εντυπωσιακές γυαλάδες.

Η ίδια λοιπόν δεν έμεινε στην επιδερμίδα αφού δημιούργησε το ίδιο εφέ και στα νύχια της. Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό. Το τελικό φινίρισμα είναι λαμπερό με μια διακριτική shimmer απόχρωση. Τη διαφορά κάνει το ιριδίζον, μεταλλικό top coat που κάνει τα άκρα να δείχνουν κομψά αλλά και εντυπωσιακά.

@zolaganzorigt @Hailey Bieber chocolate glazed donut nails tutorial 🤎🍩 Products I used: @opi stay shiny gel top coat OPI stay strong gel base coat OPI Chrome effects in Tin Man Can DND gel colors in Coffee bean and Spiced brown #haileybiebernails #glazeddonutnails ♬ TIDE TO YOUR SOUL - C. Paul Chantrill

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.