ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Gothic black French nails: Αυτή είναι η πιο «σκοτεινή» τάση που έχετε δοκιμάσει ποτέ


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2023

Gothic black French nails: Αυτή είναι η πιο «σκοτεινή» τάση που έχετε δοκιμάσει ποτέ
Instagram/@ thehangedit
Εσείς θα δοκιμάσετε το νέο trend που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες;

Και ενώ τόσα χρόνια έχουμε τοποθετήσει το γαλλικό manicure στις ρομαντικές επιλογές που κάνουμε για τα νύχια μας, η νέα τάση που γεννήθηκε στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24, ήρθε για να μας αλλάξει γνώμη. Το french manicure γίνεται πιο «σκοτεινό» με gothic αέρα και ο οίκος μας έδειξε με τον πιο artistic τρόπο πως μπορούμε να το τολμήσουμε. Πιο συγκεκριμένα, μία από τις προτάσεις του ήταν να το συνδυάσουμε με κόκκινη βάση, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αντίθεση.

Jenny.Gr
Instagram/@prabalgurung

Το gothic γαλλικό mani προβλέπεται ότι θα είναι μία από τις hot τάσεις για τον χειμώνα, αλλά μπορείτε από τώρα να την δοκιμάσετε. Τα αξεσουάρ στα χέρια θα δείχνουν ακόμη πιο statement και glam τα νύχια σας.

Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και μπορείτε φυσικά να τις προσαρμόσετε στο προσωπικό σας στιλ. Το μαύρο είναι ο πρωταγωνιστής αλλά εσείς ορίζετε το μέγεθος που θα έχει στο σχέδιο. Αν δοκιμάσετε να δημιουργήσετε κάποιο από τα παρακάτω σχέδια, φροντίστε να έχετε ενυδατωμένα άκρα χωρίς παρανυχίδες καθώς αυτό είναι το μυστικό για ένα όμορφο manicure.

Συναντήστε την πιο dark πλευρά σας με τα παρακάτω nail looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.