ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H κορδέλα στα μαλλιά επιστρέφει από τα 90s και κάνει θραύση


Ελένη Τσούτση

24 Φεβρουαρίου 2023

H κορδέλα στα μαλλιά επιστρέφει από τα 90s και κάνει θραύση
Instagram/ @MATILDA DJERF
Ετοιμαστείτε να βλέπετε παντού γύρω σας την άνοιξη τις κορδέλες των εφηβικών σας χρόνων

Τα αξεσουάρ στα μαλλιά έχουν επιστρέψει δυναμικά και μας χαρίζουν έμπνευση. Στα τελευταία catwalks βλέπουμε όλο και περισσότερο τους σχεδιαστές να επιλέγουν να ολοκληρώσουν τα looks τους με εντυπωσικά αξεσουάρ. Τα 90s και τα 00s ήρθαν στο προσκήνιο και μαζί τους και οι κορδέλες στα μαλλιά. Η Bella Hadid ως ένα γνήσιο 90s girl, ήταν από τις πρώτες που είδαμε να φοράει με στιλ τις κορδέλες δημιουργώντας cool outfits.

H κορδέλα ή αλλιώς headband είναι διαχρονική και μπορεί να πάρει ό,τι ύφος εσείς επιλέξετε. Από rock μέχρι ρομαντικό και edgy. Τα πολύ καλά νέα είναι ότι μπορείτε να την φοράτε από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή σας έξοδο. Είναι ελαστική και φαρδιά δίχως να πιέζει στο κεφάλι, όπως κάποιες στέκες. Η ποικιλία είναι μεγάλη και δεν έχετε παρά να επιλέξετε μονόχρωμη, με patterns ή πλεκτή.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα trends έχουν κατακλύσει το Instagram και φυσικά δε θα μπορέσουμε να αντισταθούμε καθώς τα αξεσουάρ αναβαθμίζουν στη στιγμή ακόμη και το πιο απλό look.

Δείτε πως τα φορούν τα it girls στο Instagram:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.