ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Χρώματα μαλλιών: Οι 5 μεγαλύτερες ανοιξιάτικες τάσεις


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2023

Χρώματα μαλλιών: Οι 5 μεγαλύτερες ανοιξιάτικες τάσεις
Instagram/@ tomsmithhd
Ανακαλύψτε τις κορυφαίες αποχρώσεις για τα μαλλιά για την άνοιξη 2023

Ο χειμώνας (επιτέλους) έχει σχεδόν τελειώσει και σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε το επόμενο χρώμα στα μαλλιά σας. Τα ωραιότερα ανοιξιάτικα χρώματα είναι εδώ και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια νέα αλλαγή θα σας κάνει να νιώσετε πιο φρέσκιες και έτοιμες για νέες εμπειρίες.

Οι φετινές τάσεις της άνοιξης έχουν αγκαλιάσει αποχρώσεις που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη συντήρηση όπως το «cozy» ξανθό αλλά και οι καστανές αποχρώσεις. Ακόμη, το χρώμα του χαλκού συνεχίζει να είναι ένα από τα κορυφαία hair trends. Πιο συγκεκριμένα το χρώμα της κανέλας τονίζει το ίδιο υπέροχα τις λευκές επιδερμίδες. Το χρώμα – έκπληξη είναι το icy platinum που αν και χρειάζεται extra φροντίδα το αποτέλεσμα είναι τόσο cool και stylish που θα σας ανταμείψει, αν το επιλέξετε.

Ας δούμε παρακάτω τις 5 αποχρώσεις που θα βλέπουμε non stop αυτή την άνοιξη και στοιχηματίζουμε ότι δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

1. Cinnamon Copper

Tο χρώμα της κανέλας γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλή και αυτή την άνοιξη έχει την τιμητική του. Μάλιστα, όπως λένε οι ειδικοί ακόμη και όταν αυτό το χρώμα αρχίσει να ξεθωριάζει, οι αποχρώσεις που θα αφήσει πάνω στη φυσική σας τρίχα, θα σας αρέσουν. Για την καλύτερη συντήρηση του είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακτικό χρώματος για να το διατηρείτε ζωντανό.

2. Icy Platinum

Jenny.Gr
Instagram/@kaleteter

Μία τάση που ξεχώρισε στη δεκαετία του ’90, ίσως σε λίγο πιο χρυσούς τόνους που όσο πήγαινε και άνοιγε περισσότερο φτάνοντας τελικά στο απόλυτο λευκό. Ήδη πολλές σταρς το έχουν επιλέξει, καθιερώνοντας το, ως την τάση για την φετινή άνοιξη.

3. Expensive Brunette

Jenny.Gr
Instagram.com/@cwoodhair

Η συγκεκριμένη τάση έχει κερδίσει 661.000 προβολές με το hashtag #expensivebrunette. Πρόκειται για ένα πιο γλυκό και σοφιστικέ, «ακριβό» καστανό χρώμα. Αν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το «expensive brunette», είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη γλώσσα στο κομμωτήριο: Το βασικό στοιχείο που πρέπει να συζητήσετε με τον κομμωτή σας είναι ότι δεν θέλετε ένα φλατ χρώμα παντού.

4. Playboy Blonde

Jenny.Gr
Instagram/@kdeenihan

Πρόκειται για μία εμβληματική απόχρωση του ξανθού που υιοθέτησαν τα sex symbols στα εξώφυλλα του περιοδικού Playboy πίσω στα '80s και τα '90s. Πιο συγκεκριμένα, είναι ένα πολύ φωτεινό ξανθό με χρυσό τόνο που μας κάνει να νοσταλγούμε το super λαμπερό ξανθό χρώμα της Pamela Anderson. Το Playboy blonde είναι το χρώμα τόσο της άνοιξης όσο όμως και του καλοκαιριού.

5. Caramel Mocha

Jenny.Gr
Instagram/@beyonce

Η άνοιξη σας καλεί για πιο σοκολατένια καστανά χρώματα και το caramel mocha είναι εκείνο που καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το επόμενο it χρώμα της σεζόν που θα αγαπήσετε. Πρόκειται για ένα καστανό χρώμα με ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας που φωτίζει μοναδικά όλο το πρόσωπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.