ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 3 top χτενίσματα της άνοιξης που θα βλέπουμε παντού γύρω μας


Ελένη Τσούτση

28 Φεβρουαρίου 2023

Τα 3 top χτενίσματα της άνοιξης που θα βλέπουμε παντού γύρω μας
Instagram/ @ sofiaboman
Τα hair trends της άνοιξης έχουν νοσταλγική διάθεση και θα σας ενθουσιάσουν

Η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά και ήρθε η στιγμή να «παίξουμε» λίγο παραπάνω με τα καθημερινά μας χτενίσματα. Οι νέες τάσεις άλλωστε είναι εδώ έτοιμες να μας παρασύρουν και εμείς απλά πρέπει να αφεθούμε. Τα top hair trends της φετινής άνοιξης έχουν μια νοσταλγική διάθεση καθώς αντλούν έμπνευσή από τα 90s ή τα 80s.

Μακριές πλεξίδες,buns και disco curls είναι μερικά μόνο από τα χτενίσματα που ξεχώρισαν στο street style και δεν θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε παντού γύρω μας. Μάλιστα, τα παρακάτω χτενίσματα θα τα θυμάστε από τα εφηβικά σας χρόνια αλλά τώρα έχουν μια αποκτήσει μια πιο μοντέρνα εκδοχή που σίγουρα θα σας κερδίσει.

Είστε έτοιμες για την άνοιξη; Αν ναι οι προτάσεις μας θα σας βάλουν κατευθείαν σε spring mood.

1. Braided Ponytails

Τα brais έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style και όπως είδαμε, θα συνεχίσει να συμβαίνει το ίδιο και την άνοιξη. Και δεν είναι καθόλου παράλογο, αν σκεφτούμε ότι ένα braid look, μπορεί να ολοκλρώσει μοναδικά κάθε look. Γι' αυτό, ας γίνουμε το γρηγορότερο δυνατό braid experts, γιατί όπως όλα δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να επιλέξουμε.

2. Balletcore Buns

Ο κότσος «balletcore» μπορεί να γίνει τόσο πολύ ψηλά όσο και χαμηλά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το ύφος που θέλετε. Οι hair experts αναφέρουν ότι αυτή η τάση ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε όλους τους τύπους μαλλιών. Χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι το χτένισμα που θα σας λύσει τα χέρια όταν χρειάζεστε ένα κομψό look αλλά δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας.

3. Disco Curls

Οι disco curls είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά και έρχεται κατευθείαν από τις μακρινές δεκαετίες των 70s και των 80s. Ήδη έχει την έγκριση πολλών σταρς. Οι μπούκλες με disco vibes θα είναι παντού γύρω μας την άνοιξη. Το «more is more» ως trend επέστρεψε και μας θέλει πιο έντονες και ανατρεπτικές.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.