ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Jennifer Aniston μας δείχνει πως για να αποκτήσεις μαλλιά με όγκο δεν θέλει κόπο, θέλει fun τρόπο


Ελένη Τσούτση

2 Μαρτίου 2023

Η Jennifer Aniston μας δείχνει πως για να αποκτήσεις μαλλιά με όγκο δεν θέλει κόπο, θέλει fun τρόπο
Instagram/ @ jenanistonhair
Στο νέο επεισόδιο η «Τα υπέροχα μαλλιά της Jennifer», η αγαπημένη ηθοποιός μας δείχνει πώς να βοηθήσουμε τα μαλλιά μας να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα όγκο

Η Jennifer Aniston είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα μας hair icons που δεν σταματά να μας χαρίζει έμπνευση. Η λαμπερή ηθοποιός έχει τόση μεγάλη αδυναμία στην περιποίηση των μαλλιών που λάνσαρε και το δικό της haircare brand, το LolaVie.

Η ίδια φροντίζει εντατικά τα μαλλιά της και τόσα χρόνια παραμένει πιστή στον κομμωτή της, Chris McMillan που επιμελείται το χρώμα, το κούρεμα αλλά και το hairstyling. Φυσικά τόσα χρόνια δίπλα του έχει μάθει πολλά μυστικά και tips που πλέον κάνει τα δικά της μίνι σεμινάρια μαλλιών μέσα από τον λογαρισμό της στο Instagram.

Η Aniston χρησιμοποιεί προϊόντα από το δικό της brand «LolaVie» για να πετύχει αυτό το υπέροχο αβίαστο look, αφήνοντας τις μπούκλες της να στεγνώσουν φυσικά στον αέρα αφού πρώτα εφαρμόζει ένα προϊόν στα νωπά μαλλιά της. Όμως πώς τα μαλλιά της αποκτούν αυτόν τον sexy όγκο;

Μάλλον ο τρόπος που θα δείτε στο παρακάτω video είναι αρκετά απροσδόκητος. Η ίδια γυρίζει το κεφάλι της ανάποδα, βάζει λακ, έπειτα κάνει αέρα με το πιστολάκι και τέλος χρησιμοποιεί τις άκρες των δακτύλων της και κάνει ελαφρύ μασάζ, για να έχει αυτόν τον υπέροχο όγκο.

Το τελικό look είναι ανάλαφρο και sexy και αν θέλετε και εσείς μαλλιά με όγκο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε το tip της Jennifer!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.