ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Penelope Cruz με το νέο της hair look είναι η έμπνευση για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

8 Μαρτίου 2023

H Penelope Cruz με το νέο της hair look είναι η έμπνευση για την άνοιξη
GettyImages
Εμφανίστηκε με τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα μαλλιά της

Οι αγαπημένες μας stars τους τελευταίους μήνες, έχουν κάνει απίθανες αλλαγές στα μαλλιά τους και εμείς ως οφείλαμε τις καταγράψαμε καθώς η άνοιξη μπήκε και η έμπνευση για την επόμενη αλλαγή δεν είναι ποτέ αρκετή. Τα κόβουν bob, pixie και επιλέγουν πιο καστανές και ξανθές αποχρώσεις.

Μια από αυτές είναι και η Penélope Cruz, η οποία έκανε την πιο fresh αναβάθμιση στα μαλλιά της. Η ίδια εμφανίστηκε στο show του Chanel στο Παρίσι με ένα καστανό χρώμα και ανταύγειες σε caramel τόνους. Το συγκεκριμένο hair trend έχει μια 90s αισθητική.

Οι έντονες ανταύγειες φωτίζουν το πρόσωπο και μάλιστα καστανές και ξανθές γυναίκες, μπορούν να πειραματιστούν με αυτή την τεχνική, δίνοντας στα μαλλιά τους τρισδιάστατη αίσθηση.

Τα highlights δεν είναι πλέον λεπτές «γραμμές φωτός» αλλά πιο έντονες που θέλουν τις σκούρες αποχρώσεις να κερδίσουν λάμψη.

Jenny.Gr
GettyImages

Αν σκέφτεστε λοιπόν μια αλλαγή στα μαλλιά σας τώρα την άνοιξη, ο παραπάνω τρόπος είναι ο ιδανικότερος να αποκτήσετε έναν πιο θερμό τόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.