ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αναβάθμισε την απλή αλογοουρά με ένα παιχνιδιάρικο twist


Ελένη Τσούτση

22 Μαρτίου 2023

Αναβάθμισε την απλή αλογοουρά με ένα παιχνιδιάρικο twist
Instagram/@bizceizleyin
Τα ponytails είναι ο πιο απλός τρόπος να κάνετε styling στα μαλλιά σας και έχουμε όλες τις αποδείξεις

Καθημερινά βρίσκεστε σε δίλημμα πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας. Σήμερα όμως έχετε την απάντηση: δοκιμάστε να κάνετε μία αλογοουρά, αλλά λίγο διαφορετική από την συνηθισμένη που έχετε στο μυαλό σας. Τα αξεσουάρ θα σας βοηθήσουν να δώσετε με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση στο τελικό look. Αν νομίζετε ότι με μια κορδέλα μόνο μπορείτε να κάνετε τη διαφορά, να σας ενημερώσουμε ότι τα αγαπημένα μας it girls έχουν γίνει ακόμη πιο δημιουργικά και πλέον χρησιμοποιούν σύρμα. Ένα λεπτό σύρμα που μετατρέπει ένα βαρετό καθημερινό χτένισμα σε ένα έργο τέχνης (όχι δεν υπερβάλουμε).

«Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι διασκεδαστικοί τρόποι για να ανανεώσετε την κλασική αλογοουρά σας και να κάνετε το χτένισμά σας statement σημείο της εμφάνισης σας», λέει η hairstylist των διασημοτήτων Lacy Redway στo Popsugar. «Είναι παρόμοιο με το κόσμημα – το να έχεις ένα μεταλλικό στοιχείο στα μαλλιά σου.»

Μάλιστα, τα συρμάτινα αξεσουάρ έχουν μεγάλη σημασία σε άλλα μέρη του κόσμου. «Οι γυναίκες της φυλής Ndebele φορούν δαχτυλίδια στο λαιμό τους και τοποθετούν δαχτυλίδια στα μαλλιά τους», αναφέρει Redway. «Αυτή η πρακτική είναι μια ένδειξη ομορφιάς στην κοινότητα». Τώρα αν αναρωτιέστε που θα προμηθευτείτε αυτό το σύρμα, η απάντηση είναι από κάποιο κατάστημα χειροτεχνίας.

Τα παρακάτω χτενίσματα είναι fashionable, και πάνω απ' όλα εύκολα και γρήγορα.

Jenny.Gr
image Source: Darrel Hunter

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.