ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα μαλλιά της Brigitte Bardot είναι ξανά τάση - Δες πώς θα τα αποκτήσεις


Ελένη Τσούτση

4 Απριλίου 2023

Τα μαλλιά της Brigitte Bardot είναι ξανά τάση - Δες πώς θα τα αποκτήσεις
Instagram/@Brigitte Bardot
Τα μαλλιά της Brigitte Bardot έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας

Τα εμβληματικά ατημέλητα μαλλιά της Brigitte Bardot κερδίζουν ξανά έδαφος και φιγουράρουν ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Αυτός ο χαρακτηριστικός όγκος στα μαλλιά είναι μια ένδειξη δύναμης και αυτοπεποίθησης που λάνσαρε η αγαπημένη ηθοποιός και δημιούργησε το δικό της signature hair look.

Tώρα όλες θέλουν να δη μιουργήσουν αυτό το «it χτένισμα» και να μιμηθούν την αξεπέραστη γοητεία της Brigitte Bardot. Μερικά παραδείγματα είναι η Jennifer Coolidge που πόζαρε στο κόκκινο χαλί των SAG Awards με ένα hair look επηρεασμένο από την Bardot, ενώ ακόμη και ο χαρακτήρας της Lily Collins στο «Emily in Paris» έχει επιρροές από τις statement εμφανίσεις της Bardot.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακόμη, η beauty κοινότητα στη πλατφόρμα του TikTok έχει λατρέψει το hair look της Brigitte Bardot με αποτέλεσμα να είναι ένα από τα κορυφαία θέματα στην αναζήτηση. Ιδιαίτερα αν τα συνδυάσετε με ανέμελο, messy updo το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Τα μαλλιά της Brigitte Bardot είχαν πάντα όγκο στις ρίζες και ποτέ δεν ήταν απόλυτα στιλιζαρισμένα. Η θρυλική Brigitte Bardot είναι ξεκάθαρα ένα από τα αγαπημένα μας icons των 60s και 70s που μας εμπνέουν μέχρι και σήμερα.

Αν θέλετε και εσείς να αντιγράψετε το χτενισμά σας, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Για να δημιουργήσετε το χαρακτηριστικό look της ηθοποιού βοηθά να έχετε τουλάχιστον μεσαίου μήκους μαλλιά ώστε να τους δώσετε τον μέγιστο όγκο και την κομψή υφή που απαιτείται.

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να πάρετε τα ακόλουθα:

  • Σαμπουάν και μαλακτικό για όγκο
  • Προστατευτικό styling θερμότητας
  • Μους όγκου
  • Σεσουάρ
  • Στρογγυλή βούρτσα
  • Σίδερο για μπούκλες
  • Λακ

Λούστε και περιποιηθείτε τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν και μαλακτικό για όγκο. Έπειτα, εφαρμόστε αφρό στις ρίζες των βρεγμένων μαλλιών σας για ακόμα περισσότερο όγκο. Στη συνέχεια, απλώστε κάποιο προστατευτικό θερμότητας για να τα προστατέψετε τα μαλλιά σας από την θερμότητα και να τα προετοιμάσετε για τα επόμενα steps. Οι hair experts αναφέρουν ότι το πιο σημαντικό βήμα για την αναδημιουργία αυτής της εμφάνισης είναι η χρήση μιας στρογγυλής βούρτσας που θα ενισχυθεί ο όγκος. Αφού τα μαλλιά σας στεγνώσουν, γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα και κάντε μασάζ στις ρίζες των μαλλιών σας με τις άκρες των δακτύλων σας.

Για να δημιουργήσετε περισσότερες ανάλαφρες μπούκλες, χρησιμοποιείστε ένα ειδικό σίδερο για μπούκλες σε στεγνά μαλλιά. Ο στόχος δεν είναι να δημιουργήσετε «έντονες» μπούκλες. Τέλος, προσθέστε μια λακ για να ανυψώσετε τις ρίζες χρησιμοποιώντας μια χτένα με λεπτά δόντια, δίνοντας το «Brigitte Bardot vibe» στα μαλλιά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.