ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αν αγαπάς τις μπούκλες, ετοιμάσου: H περμανάντ επιστρέφει δυναμικά


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2023

Αν αγαπάς τις μπούκλες, ετοιμάσου: H περμανάντ επιστρέφει δυναμικά
Instagram/@bizceizleyin
Οι μπούκλες επιστρέφουν και μαζί τους και η διάσημη τεχνική «περμανάντ»

Οι τάσεις στην ομορφιά επαναλαμβάνονται και είναι λογικό. Άλλες φορές αυτή η συνθήκη μας ενθουσιάζει και άλλες όχι και τόσο. Μια τάση που επιστρέφει είναι η διαδικασία της «περμανάντ» και ανήκει στα trends που μας αρέσουν και θέλουμε να δοκιμάσουμε σίγουρα. Σίγουρα έχετε ακούσει τον συγκεκριμένο όρο από την μαμά σας και σας θυμίζει κάτι από το παρελθόν.

Άλλωστε πρόκειται για μια νοσταλγική διάθεση που κάνει θραύση αυτή τη στιγμή στο TikTok. Με μια πιο μοντέρνα διάθεση η περμαναντ υπόσχεται να σας χαρίσει υπέροχες μπούκλες με ξεχωριστό όγκο και στιλ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο TikTok έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια προβολές και δεν είναι λίγες οι beauty influencers που την έχουν δοκιμάσει.

@curlcult Fun fact: Debby has naturally curly hair so we permed her to make her texture consistent throughout! #perm #hairtok #straighthair #curlyhair #debbyryan ♬ Hair Toss, Arms Crossed - Mark Ambor

Κυματιστά, σπαστά ή με έντονες μπούκλες, η περμανάντ μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό curly look, όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σας. Αν λοιπόν έχετε ίσια ή σπαστά μαλλιά και επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα πιο statement look, αξίζει να κλείσετε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας ώστε να σας συμβουλεύσει.

Η περμανάντ είναι μια τεχνική μαλλιών που προσφέρει μόνιμη λεπτή ή χοντρή μπούκλα. Η δημιουργία της περμανάντ μαλλιών μπορεί να γίνει τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά και βασίζεται στον συνδυασμό της θερμότητας με τα χημικά συστατικά του φαρμάκου που χρησιμοποιείται. Η «περμανάντ» έχει εξελιχθεί και αν σας ακούγεται μια old fashion τεχνική να σας ενημερώσουμε ότι το αποτέλεσμα που δίνει είναι απόλυτα φυσικό και καθόλου βαρύ και σφιχτό. Όσο για τη διάρκεια του look, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι μπορεί να κρατήσει από 3 μέχρι και 6 μήνες.

Αν έχετε λοιπόν λεπτά ή ίσια μαλλιά, είναι ένας καλός τρόπος για να τους χαρίσετε λίγη κίνηση και υφή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.