ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Hailey Bieber επαναφέρει την χωρίστρα στο πλάι - 14 celebrities για να πάρεις έμπνευση


Ελένη Τσούτση

3 Απριλίου 2023

H Hailey Bieber επαναφέρει την χωρίστρα στο πλάι - 14 celebrities για να πάρεις έμπνευση
Instagram/ @HaileyBieber
Η Hailey Bieber μας δείχνει πώς αρκεί μία μόνο κίνηση για να αναβαθμίσετε έξυπνα τα καθημερινά σας hair looks

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα αγαπημένα μας beauty icons αφού τα τελευταία δυο χρόνια έχει δημιουργήσει τις μεγαλύτερες τάσεις στον κόσμο της ομορφιάς. Από τα μαλλιά, το μακιγιάζ και φυσικά τα νύχια με το πλέον διάσημο glazed donut look που είδαμε κυριολεκτικά παντού. Τώρα έρχεται να μας απασχολήσει με τα μαλλιά της καθώς από τη στιγμή που τα έκοψε κοντά, αναζητά έξυπνους τρόπους και φυσικά στιλάτους για να τους δώσει extra χαρακτήρα.

Η Bieber λοιπόν βρέθηκε στο Τορόντο για να προωθήσει το skincare brand της, «Rhode» κάνοντας μια υπέροχη εμφάνιση. Εμείς όμως εστιάσαμε στη χωρίστρα στο πλάι που αναβάθμισε όλο το look με έναν κομψό τρόπο. Οι χαλαροί κυματισμοί σε συνδυασμό με τη φράντζα στο πλάι έδωσαν ένα retro vibe στο χτένισμα.

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends για την άνοιξη και η Bieber δεν είναι η μόνη celebrity που την έχει δοκιμάσει. Μάλιστα οι περισσότερες λατρεύουν αυτό το retro ύφος στα μαλλιά τους να το αποκτούν σε μια red carpet εμφάνιση.

Οι hairstylists αναφέρουν ότι η χωρίστρα μπορεί να γίνει από όποια πλευρά νιώθετε ότι σας κολακεύει περισσότερο και μπορείτε να την συνδυάσετε είτε με πιο preppy είτε με πιο sleek χτενίσματα.

Οι επιλογές είναι πολλές και εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πιο φρέσκα χτενίσματα με χωρίστρα στο πλάι για να εμπνευστείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.