ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Cellophane nails: Η πιο εντυπωσιακή τάση της σεζόν στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2023

Cellophane nails: Η πιο εντυπωσιακή τάση της σεζόν στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις
Instagram/@bizceizleyin
Το νέο nail trend που θα λατρέψεις αυτή την άνοιξη

Μια επίσκεψη σε ένα nail salon δεν σημαίνει ότι γνωρίζεις απαραίτητα και ποιο θα είναι το manicure που θα επιλέξεις. Φυσικά οι nail experts είναι πάντα πρόθυμοι να σε κατευθύνουν αλλά βλέποντας τόσες τάσεις γύρω σου πάντα καταλήγεις στο «δεν ξέρω αλήθεια τι να κάνω». Δεν χρειάζεται όμως να σε πιάνει πανικός (λέμε τώρα) γιατί είμαστε εδώ για να κάνουμε αυτή τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη, παρουσιάζοντάς σου μια τάση που ταιριάζει σε όλες και σε κάθε στιλ.

Το όνομα της νέας τάσης είναι: Cellophane nails.

Αυτή η τάση είναι ακριβώς όπως ακούγεται: τα νύχια έχουν αυτό το αστραφτερό, ιριδίζον αποτέλεσμα που μας θυμίζει ένα λαμπερό σελοφάν. Είναι ένας κομψός συνδυασμός nude χρωμάτων και λάμψεων που θα αναβαθμίσει τα ανοιξιάτικα looks σου. «Τα cellophane nails είναι η τέλεια τάση για να δοκιμάσετε αυτή την άνοιξη, καθώς είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος για να αναδείξετε το καθημερινό σας mani», λέει στο Stylist η Juanita Huber-Millet, ιδρύτρια του Townhouse. «Αυτό το trend είναι ουσιαστικά ένα ιριδίζον εφέ που με ένα ημιδιάφανο φινίρισμα, που μιμείται την όψη του σελοφάν.

«Αυτό το εφέ μπορεί να λειτουργήσει με πολλά χρώματα αλλά οι πιο ιδανικές αποχρώσεις είναι οι pastel και οι nude που θα διατηρήσουν την ισορροπία στο τελικό nail look».

Καθώς οι τάσεις λοιπόν αλλάζουν αυτό που παρατηρούμε είναι ότι το bridal mani δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι το κλασικό γαλλικό όπως βλέπαμε κυρίως στα 00s. Πλέον υπάρχουν πολλά σχέδια και παραλλαγές που μπορείς να κάνεις και να έχεις ένα πιο μοντέρνο manicure, όπως τα Cellophane nails.

Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.