ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα dry shampoo για να ξεχάσεις τις bad hair days


Ελένη Τσούτση

10 Απριλίου 2023

Τα καλύτερα dry shampoo για να ξεχάσεις τις bad hair days
Instagram/@bizceizleyin
Αν θέλεις τα μαλλιά σου να δείχνουν σαν φρεσκολουσμένα, τα dry shampoo είναι λύση

Όταν το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο και τρέχεις κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμη και το λούσιμο φαντάζει πολυτέλεια. Όταν όμως έρχεται η δυσάρεστη λιπαρότητα στις ρίζες των μαλλιών σου και εύχεσαι να είχες λίγο χρόνο για να φροντίσεις τα μαλλιά σου τότε κατανοείς πόσο θαυματουργό είναι το dry shampoo. To dry shampoo θα σου χαρίσει μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας, φρεσκάδας και θα δώσει και όγκο στα μαλλιά σου. Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες θα αποχαιρετήσεις τις bad hair days!

Τι είναι όμως ακριβώς το dry shampoo; Και πώς κάνει τα μαγικά του;

«Το ξηρό σαμπουάν είναι μια σκόνη, που συχνά βασίζεται σε άμυλο καλαμποκιού», λέει ο Jerome Lordet, διευθυντής κομμωτηρίου στο Pierre Michel Salon στο Glamour. «Το ξηρό σαμπουάν θα μειώσει προσωρινά τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας και θα δώσει μια όψη πιο καθαρών μαλλιών».

Πώς να χρησιμοποιήσεις το dry shampoo;

Αφού ανακινήσεις πολύ καλά το προϊόν, χώρισε τα μαλλιά σε μικρά τμήματα και κράτησε το μπουκάλι 10 εκατοστά μακριά, ψέκασε τις ρίζες των μαλλιών, στα λιπαρά σημεία. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να φρεσκαριστούν τα μαλλιά! Κάτι που ακολουθούν ακόμη οι experts είναι ότι δίνουν χρόνο στο προϊόν να δράσεις και δεν κάνουν αμέσως μασάζ μετά την εφαρμογή.

Extra tips:

  • Αν κάνετε συχνά μπούκλες και δεν μένουν σταθερές τότε ψεκάστε και ανακατέψτε καλά το dry shampoo στις τρίχες σας, έτσι θα αποκτήσετε τέλειες και καλοφτιαγμένες μπούκλες.
  • Αν έχετε αφέλειες, το μόνο που έχετε να κάνετε για να τις φρεσκάρετε λίγο πριν βγείτε από το σπίτι, αυτό θα τους δώσει όγκο και την αέρινη διάθεση που επιθυμείτε.

1. Wellaflex Dry Shampoo Sensual Rose - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2.Batiste Dry Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Prêt-à-Powder Dry Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. L'Oreal Paris Elseve Dream Long Dry Shampoo - Bρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.