ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτή η αγορά θα αναβαθμίσει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου


Ελένη Τσούτση

10 Απριλίου 2023

Αυτή η αγορά θα αναβαθμίσει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου
Instagram/ @clickmyworld
Το ρουζ έρχεται και πάλι στην επιφάνεια και όλες οι beauty influencers το λατρεύουν

Αν σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις το beauty look αυτή τη άνοιξη, επένδυσε σε ένα ρουζ. Ανακάλυψε τη viral τεχνική του Double Blush, η οποία μιμείται τις φυσικές σκιάσεις της επιδερμίδας. Για να την πετύχεις εφάρμοσε αρχικά κρεμώδες ρουζ, σε ροζ ή κοραλί απόχρωση-βρες τι σου ταιριάζει- και άπλωσε το κατά μήκος των ζυγωματικών. Στη συνέχεια δούλεψε από πάνω powder blush σε μία ζεστή, φυσική απόχρωση για να δώσεις βάθος και ένταση στο αποτέλεσμα.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν η επόμενη αγορά για το νεσεσέρ σου είναι το ρουζ. Το απαραίτητο βήμα είναι να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση. Ροζ, κοραλί ή πιο φυσικές-γήινες αποχρώσεις;

Tα tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να κάνετε την κατάλληλη αγορά και να τα εφαρμόσετε σωστά στο πρόσωπό σας.

  • Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ρουζ, καλό είναι να σκεφτείτε ότι το πρόσωπό σας είναι λευκό ακόμη. Οπότε επενδύσετε σε αποχρώσεις που θα ζεστάνουν την επιδερμίδα σας.
  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την terracotta ως ρουζ και ανάλογα με τις ανάγκες σας να ρυθμίζετε την ποσότητα.
  • Το τίναγμα του πινέλου πριν την εφαρμογή που συνήθως βλέπετε να κάνουν οι διάσημοι makeup artists δεν είναι τυχαία κίνηση. Αντίθετα είναι ο τρόπος να απομακρύνεται η περιττή ποσότητα του προϊόντος και να μην μένει πάνω στα μάγουλά σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.