ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι πιο φωτεινές καστανές αποχρώσεις για να διαλέξεις την αγαπημένη σου


Ελένη Τσούτση

11 Απριλίου 2023

Οι πιο φωτεινές καστανές αποχρώσεις για να διαλέξεις την αγαπημένη σου
Instagram/@ ashleyparklady
Ανάμεσα στα νέα λανσαρίσματα και στα νέα beauty trends, ανακαλύψαμε 6 ολόφρεσκιες καστανές αποχρώσεις που είναι βέβαιο ότι θα σε ενθουσιάσουν

Το καστανό επανέρχεται και σύμφωνα με τους hair colorists και θα μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για μία διακριτική αλλαγή αλλά παράλληλα τόσο κομψή. Οι περισσότερες καστανές αποχρώσεις έχουν μια φυσική λάμψη που υπόσχονται θα αναβαθμίσουν ριζικά το look σου.

Στην πραγματικότητα, το καστανό είναι μία από τις πιο ευέλικτες αποχρώσεις εκεί έξω. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου, μπορείς να επιλέξεις και τον ιδανικό τόνο καστανού. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ αν θέλεις να γίνεις καστανομάλλα. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι μπορείς να ζωντανέψεις το καστανό δίνοντάς του λίγη ζεστασιά, κάνοντας για παράδειγμα ανταύγειες.

Ακόμη, πολλές γυναίκες επιλέγουν πιο κόκκινες αποχρώσεις του καφέ. «Βλέπουμε επίσης πολλές μελαχρινές να προσθέτουν χάλκινες ανταύγειες για να τονίσουν και να χαρίσουν μια ζωντάνια στο πρόσωπο.», λέει στο Glamour. Μια ανανέωση στα μαλλιά θα σου φτιάξει τη διάθεση οπότε κλείσε με τον κομμωτή σου ραντεβού και ετοιμάσου για το καλοκαίρι! (δεν αργεί)

Όποια και αν είναι η τελική σου απόφαση, παρακάτω θα βρεις όλες τις αποχρώσεις που θα σε εμπνεύσουν και θα σε κάνουν να τολμήσεις το καστανό.

Candlelit Brunette

Jenny.Gr
Instagram.com/@claytonhawkins @ashleyparklady

Chocolate Cherry

Jenny.Gr
Instagram.com/@emrata

Natural Brown

Jenny.Gr
Instagram/@claytonhawkins

Mushroom Brown

Jenny.Gr

Expensive Brunette

Jenny.Gr
Instagram.com/@cwoodhair

Honey Brown

Jenny.Gr
GettyImages

Βρες στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα λαδάκια για τα μαλλιά σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.