ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό σε κάθε τύπο μαλλιών


Ελένη Τσούτση

13 Απριλίου 2023

Τα καλύτερα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό σε κάθε τύπο μαλλιών
Pexels
Τα μαλλιά χρειάζονται όσο τίποτα ένα ποιοτικό σαμπουάν που θα προσφέρει βαθύ καθαρισμό ώστε να ανακτήσουν υγεία και λάμψη

Αν θέλεις όμορφα και λαμπερά μαλλιά, σίγουρα γνωρίζεις ότι το σαμπουάν που θα χρησιμοποιείς παίζει καθοριστικό ρόλο. Χρειάζεσαι λοιπόν ένα σαμπουάν που να προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση αλλά και την απαιτούμενη θρέψη στα μαλλιά σου. Φυσικά, το σαμπουάν για να σου δώσει τα μέγιστα θα πρέπει να λούζεσαι σωστά και με την κατάλληλη συχνότητα. Οι ειδικοί τονίζουν ότι καλό είναι να λούζουμε τα μαλλιά μας 1-2 φορές την εβδομάδα.

Ακόμη, μπορείς να ρυθμίσεις τη θερμοκρασία του νερού στο χλιαρό και να μη φέρνεις το σεσουάρ πολύ κοντά στο τριχωτό όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου. Αυτά τα μικρά tips θα βοηθήσουν το τριχωτό της κεφαλής να είναι υγιές. Ένα ακόμη βήμα για λαμπερά και καθαρά μαλλιά είναι να αποφύγεις προϊόντα με συστατικά, που προκαλούν ξηρότητα ή ερεθισμούς και να επιλέξεις ένα σαμπουάν που σέβεται το τριχωτό, το καθαρίζει σε βάθος και το ενυδατώνει.

Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα σαμπουάν για ένα πιο υγιές και καθαρό τριχωτό:

1. Lorvenn So Free Sulfate Free Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Wella Invigo Volume Boost Bodifying - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Αveda Sap moss Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. Botanic Therapy Mythic Olive Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.