ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Τα χτενίσματα που θα σε εμπνεύσουν


Ελένη Τσούτση

26 Απριλίου 2023

Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Τα χτενίσματα που θα σε εμπνεύσουν
Αν έχεις μια πρόσκληση για γάμο το φετινό καλοκαίρι, ετοιμάσου να λάμψεις

H εποχή των γάμων έφτασε και αν και εσύ είσαι καλεσμένη (όπως εγώ) και αναζητάς έμπνευση για το χτένισμα που θα ολοκληρώσει το look σου, είσαι στο κατάλληλο άρθρο. Σίγουρα το μέρος που θα γίνει το μυστήριο παίζει κάποιο ρόλο στις επιλογές που θα κάνεις. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το outfit αλλά και για τα μαλλιά. Για παράδειγμα, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο που θα γίνει σε νησί προτείνουμε να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα για να μη χαλάσουν με τον αέρα.

Το χτένισμα που θα κάνεις πρέπει να είναι προσεγμένα και να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου όσο καλύτερα γίνεται. Το outfit θα σε καθοδηγήσει για το ποιο hair look σου ταιριάζει περισσότερο. Οι επιλογές είναι πολλές: ρομαντικό, chic, χαλαρό ή πιο glam, ανάλογα με το ύφος που θα έχει η εμφάνισή σου εκείνη την ημέρα.

Σε κάθε περίπτωση λόγω της εποχής, προτείνουμε να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου και να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Μην ξεχνάς ότι τα αξεσουάρ μπορούν να σας βοηθήσουν να επιμεληθείς και μόνη σου το χτένισμα που θα διαλέξεις χωρίς πολύ κόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.