ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το νέο χρώμα μαλλιών της Miley Cyrus μας θυμίζει την Cruella (τη γνωστή)


Ελένη Τσούτση

25 Απριλίου 2023

Το νέο χρώμα μαλλιών της Miley Cyrus μας θυμίζει την Cruella (τη γνωστή)
Instagram/@Miley Cyrus
Η Miley Cyrus έχει τολμήσει όσο λίγες να πειραματιστεί με τα μαλλιά της και εμείς δικαίως την αποκαλούμε "hair icon"

Όλες μας έχουμε περάσει από πολλά στάδια με τα μαλλιά μας. Ανάλογα με τις τάσεις, τη ψυχολογία αλλά και τις εποχές δοκιμάζουμε χρώματα και κουρέματα που μας αντιπροσωπεύουν. Το ίδιο και η Miley Cyrus, η οποία με τη πάροδο των χρόνων έχει αλλάξει τόσο το προσωπικό της στιλ – από ένα ρομαντικό κορίτσι σε μια sexy rock γυναίκα – όσο και το στιλ των μαλλιών της.

Πάντα φρόντιζε τα μαλλιά της να είναι βασικό στοιχείο της εμφάνισής της και μάλιστα τα τελευταία χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει μερικά signature hair looks. Πρόσφατα, έκανε μια από τις πιο τολμηρές εμφανίσεις της που σίγουρα θα σε μπερδέψει. Με άλλα λόγια είναι από εκείνες τις αλλαγές που θα λατρέψεις ή θα μισήσεις.

To νέο της look έχει Cruella vibes αφού το καφέ μπλέκεται με το ξανθό δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα που ίσως μόνο η Cyrus μπορεί να υποστηρίξει. Πρόκειται για μια δίχρωμη προσέγγιση που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και κάτι μας λέει πως θα γίνει σύντομα κάτι συνηθισμένο. Μια περιγραφή που ενδεχομένως θα ταίριαζε στο νέο χρώμα της pop star είναι μια όμορφη ακαταστασία.

Μέσα στη διάρκεια των χρόνων λοιπόν που βρίσκεται στη δημοσιότητα, έχουμε καταγράψει πολλές φορές τη Miley να κάνει τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της όσον αφορά τα κουρέματα, τώρα ήρθε η ώρα να πειραματιστεί και με το χρώμα των μαλλιών της.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της Miley Cyrus από το 2013 μέχρι σήμερα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.