ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα βαμμένα μαλλιά βρήκαν τον σύμμαχο τους για υγιή φυσική λάμψη


Ελένη Τσούτση

28 Απριλίου 2023

Τα βαμμένα μαλλιά βρήκαν τον σύμμαχο τους για υγιή φυσική λάμψη
GettyImages
Θέλετε λαμπερά και υγιή βαμμένα μαλλιά; Σας έχουμε τις ιδανικές βαφές που θα χαρίσουν στα μαλλιά σας ένα super fresh χρώμα με διάρκεια

Τα βαμμένα μαλλιά είναι μια μεγάλη κατηγορία στην ομορφιά και πάντα απολαμβάνουμε να αναζητάμε νέες φόρμουλες και προϊόντα που θα κάνει το χρώμα πιο φωτεινό και ζωντανό. Αυτή είναι μάλιστα η κατάλληλη περίοδος για να μιλήσουμε για βαμμένα μαλλιά όσο το καλοκαίρι πλησιάζει. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θέλει να έχει υγιή μαλλιά με λαμπερό χρώμα; H απάντηση είναι όλες! Η φροντίδα των μαλλιών μπορεί να είναι προσωπική υπόθεση αλλά όλες μας έχουμε τον ίδιο στόχο: τα όμορφα μαλλιά.

Η κάθε ηλικία βέβαια έχει και διαφορετικές ανάγκες. Στα 20 μας θέλουμε να τολμήσουμε περισσότερο με τα χρώματα, στα 30 μας νιώθουμε ενδεχομένως πιο κατασταλαγμένες και επιθυμούμε διάρκεια στο χρώμα, ενώ στα 40 θέλουμε να καλύψουμε τα λευκά. Όλες αυτές τις διαφορετικές ανάγκες μπορούν να τις καλύψουν οι βαφές KΟRRES, γιατί το να αποκτήσετε υπέροχα βαμμένα μαλλιά στο σπίτι μόλις έγινε πιο εύκολο και σίγουρα πιο απολαυστικό.

Jenny.Gr

#HairQuotes!

Οι βαφές μαλλιών KORRES Argan Oil Advanced Colorant είναι μόνιμες και έχουν την αποκλειστική τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα μέσα στην τρίχα. Ένα από τα πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα είναι ότι δεν περιέχει αμμωνία, ενώ προσφέρει 100% κάλυψη λευκών και γκρίζων μαλλιών, μεγάλη διάρκεια και λαμπερό χρώμα. Περιέχει έλαιο Argan και φυτική κερατίνη που σε συνδυασμό δρουν στα βαθύτερα στρώματα της τρίχας αποκαθιστούν τα επίπεδα ενυδάτωσης και προστατεύουν την τρίχα από τη φθορά.

Μικρά μόρια χρώματος διεισδύουν εύκολα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας, όπου ένας ελεγχόμενος μηχανισμός επιτρέπει τη μετατροπή τους σε μεγάλα μόρια χρωστικών που “εγκλωβίζονται”, απελευθερώνοντας και διαμορφώνοντας το χρώμα. Μια διαδικασία που αποφεύγει το μεγάλο, φθοροποιό άνοιγμα των λεπιών της τρίχας, χωρίς να επηρεάζει το φυσικό προστατευτικό φλοιό της, ενώ, παράλληλα, εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη λευκών, πλούσιο, έντονο χρώμα με εξαιρετική διάρκεια. Το εκχύλισμα βρώμης που περιέχει είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό φιλμ γύρω από την τρίχα αυξάνοντας την αντοχή και την ελαστικότητά της.

Jenny.Gr

Τι κάνουν τόσο ξεχωριστές τις βαφές KORRES;

Οι μόνιμες βαφές KORRES έχουν αναπτυχθεί χωρίς αμμωνία, parabens, σιλικόνες, mineral oil, PPD, στο πλαίσιο της προσπάθειας αποφυγής συγκεκριμένων συνθετικών ενώσεων και της ανάπτυξης προϊόντων που είναι φιλικά στο δέρμα, αλλά και στο περιβάλλον. Η αμμωνία αντικαθίσταται από πιο ήπιους αλκαλικούς παράγοντες, ώστε η φόρμουλα της βαφής είναι φιλική προς τα μαλλιά.

Jenny.Gr

Οι αποχρώσεις της Argan Oil Advanced Colorant καλύπτουν την παλέτα από το πλατινέ έως το ζεστό καστανό, το καθαρό κόκκινο, αλλά και το εντυπωσιακό χάλκινο. Χάρη στη μορφή κρέμα-gel της βαφής και την πλούσια υφή της, η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να έχετε το χρώμα των ονείρων σας! Οι συσκευασίες είναι ανακυκλώσιμες και η eco –friendly φιλοσοφία της KORRES συνεχίζει να μας εμπνέει.

Jenny.Gr

Οι βαφές μαλλιών KORRES Argan Oil Advanced Colorant είναι διαθέσιμες σε 34 ζωντανά χρώματα για να βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς. Ποτέ άλλοτε η βαφή στο σπίτι δεν ήταν τόσο απολαυστική!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.