ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Emma Stone δεν είναι πια ginger: Στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με μακριά μαύρα μαλλιά, είναι μία άλλη


Ελένη Τσούτση

4 Μαΐου 2023

Η Emma Stone δεν είναι πια ginger: Στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με μακριά μαύρα μαλλιά, είναι μία άλλη
Instagram/@emma stone
Η Emma Stone όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η Emma Stone που έχει κάνει δεύτερη φύση της το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της, πρόσφατα ανανέωσε το hair look της και ο λόγος είναι επαγγελματικός. Η προσωπική της makeup artist, Nadia Stacey, ανέβασε στο Instagram μερικές εντυπωσιακές λήψεις που δείχνουν την ηθοποιό με μακριά καστανά μαλλιά στα γυρίσματα της ταινίας του “Stone Poor Things”, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό και όπως φαίνεται, χρειάστηκαν αρκετά extensions ώστε να έχει αυτό το μήκος τα μαλλιά της. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια τα μακριά μαλλιά, να μην ήταν ανάμεσα στις κυρίαρχες τάσεις αλλά η Emma μόλις σου έδειξε τον δρόμο για να τα ξαναμακρύνεις όσο εσύ θες!

H αλήθεια είναι πως ακόμη και αυτό το σκούρο χρώμα την αναδεικνύει ιδιαίτερα, καθώς κάνει αντίθεση με το ανοιχτό της δέρμα και τονίζει τα πράσινα μάτια της. Μοιάζει σαν να βγήκε από κάποιο παραμύθι κι εμείς ανυπομονούμε να την δούμε με αυτό το χρώμα και σε μια red carpet εμφάνιση. Μπορεί να είναι η αγαπημένη μας κοκκινομάλλα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και το σκούρο καστανό τής ταιριάζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.