ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Nicole Kidman επέστρεψε στο signature hair look της


Ελένη Τσούτση

12 Μαΐου 2023

Η Nicole Kidman επέστρεψε στο signature hair look της
Instagram/@nikolekidman
Μια ακόμη αλλαγή που θα μας κάνει να θέλουμε πολύ μακριά μαλλιά

Ο ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί την ανανέωση. Εκεί που όλα έξω γίνονται πιο χαρούμενα, υπάρχει μια ανάγκη να αλλάξουμε και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα στο look μας. Όλα ξεκινούν από τα μαλλιά και η αγαπημένη μας Nikole Kidman δοκίμασε πρόσφατα ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της σεζόν: τα μακριά μαλλιά. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στα Country Music Awards στο Τέξας και μας έδειξε το νέο της φρέσκο hair look.

Η πεποίθηση ότι μια γυναίκα μετά τα 50, καλό είναι να επιλέξει ένα κοντό haircut, έχει ξεπεραστεί (ευτυχώς). Δεν υπάρχουν κανόνες και κάθε γυναίκα οφείλει να κάνει ό,τι πραγματικά αισθάνεται. Η ηλικία δεν καθορίζει σίγουρα το μήκος των μαλλιών μας.

«Απομακρυνόμαστε από την ιδεολογία ότι οι γυναίκες μιας συγκεκριμένης ηλικίας πρέπει να έχουν κοντά μαλλιά», αναφέρει ο Dom Seeley στη VogueUK. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με αυτό που σε κάνει να νιώθεις σίγουρη και αυτό που καθορίζει το στιλ και την προσωπικότητά σου». Η λίστα με τις celebrities άνω των 50 που αγαπούν τα πλούσια μακριά μαλλιά είναι μεγάλη. Από τη Sarah Jessica Parker, τη Julianne Moore, τη Michelle Pfeiffer μέχρι τη Jennifer Lopez και τη Naomi Campbell. Και τώρα στη λίστα μπαίνει και η Nicole Kidman.

Οι experts τονίζουν ότι τα μακριά μαλλιά έχουν έναν κανόνα και αυτός είναι η εντατική και συστηματική φροντίδα. Χρειάζονται ενυδάτωση με τα κατάλληλα προϊόντα καθώς και συχνό κούρεμα για να ενδυναμώνουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.