ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το sculptural bun είναι το πιο chic χτένισμα του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

12 Μαΐου 2023

Το sculptural bun είναι το πιο chic χτένισμα του καλοκαιριού
@halleybrisker
Το hairstyling που είναι ιδανικό για τις glam εξόδους σου και όχι μόνο

Ας αφήσουμε για λίγο τα χαλαρά χτενίσματα στην άκρη και βάλουμε φαντασία για να δημιουργήσουμε πιο εντυπωσιακά updos. Μπορεί να σκεφτείς «μα που θα βρω το χρόνο και το ταλέντο για έναν περίτεχνο κότσο” και είναι λογικό αλλά αρκεί μια και μόνο προσπάθεια για να απογειώσεις το καλοκαιρινό σου look.

Οι πιο περίτεχνοι κότσοι έγιναν πιο δημοφιλείς από την ταλαντούχα hair stylist, Halley Brisker, και στη λίστα με τις διάσημες που επιμελείται τα χτενίσματά τους είναι η Lily James, η Simone Ashley, η Eve Hewson, η Lucy Boynton και η Rosie Huntington-Whiteley. Οπότε καταλαβαίνεις πόσο αγαπούν όλες τους την πιο chic εκδοχή του updo.

Αν πρέπει να συγκρατήσουμε μια beauty τάση για το καλοκαίρι τα πιο sleek χτενίσματα με λαμπερές υφές θα ξεχώριζαν. Τα εργαλεία θερμότητας μπαίνουν στην άκρη, τα μαλλιά στεγνώνουν φυσικά και έπειτα μπορούμε να «παίξουμε» με το σχήμα τους. Θα πεις αντίο στις bad hair days με ένα χτένισμα που θα ανανεώσει τη συνολική σου εικόνα.

Η Halley Brisker αποκάλυψε στην VogueUK το μυστικό για να δημιουργήσεις μόνη σου αυτό το signature hair look. «Χρειάζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερα μαλλιά για να παίξεις, οπότε το πρώτο βήμα είναι να χωρίσω μια αλογοουρά σε τρία κομμάτια. Όταν το χωρίζετε στα τρία, έχετε περισσότερες διαφορετικές περιοχές για να παίξετε. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με ένα ponytail και να το εξελίξεται με λεπτές κινήσεις σε έναν ιδιαίτερο κότσο.»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.