ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

To sleek bob της Eva Longoria είναι το inspo του καλοκαιριού (κι έχει την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννέτου)


Ελένη Τσούτση

26 Μαΐου 2023

To sleek bob της Eva Longoria είναι το inspo του καλοκαιριού (κι έχει την υπογραφή του Δημήτρη Γιαννέτου)
Instagram/ @ dimitrishair
Αυτό το fresh hair look της Eva Longoria είναι ό,τι χρειάζεσαι αν θες να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου για το καλοκαίρι

Η Eva Longoria έκοψε τα μαλλιά της σε ένα chic bob που αναδεικνύει τέλεια τόσο τα όμορφα χαρακτηριστικά της αλλά και την προσωπικότητά της. Υπεύθυνος για αυτή την αλλαγή είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος βρίσκεται στις Κάννες καθώς επιμεληθεί τα hair looks πολλών celebrities. Ο ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram την αλλαγή της Longoria γράφοντας χαρακτηριστικά: “Eva Bob-Goria”!

Μια ματιά στο προφίλ του είναι αρκετή για να καταλάβεις το ταλέντο του αλλά και πόσο τον εμπιστεύονται οι stars του εξωτερικού. Εμείς πάντως εντυπωσιαστήκαμε από το sexy hair look της Longoria. Sleek, λαμπερά μαλλιά σχεδόν μέχρι τον ώμο.

Ίσως μετά την επιμέλεια από τον Γιαννέτο, να δούμε την Longoria να προχωράει σε περισσότερες αλλαγές στα μαλλιά της κι ελπίζουμε να είναι τόσο επιτυχημένες όσο και αυτή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.