ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Mermaid Hair: Το πιο "in" hairstyle του καλοκαιριού σε μεταμορφώνει σε γοργόνα


Ελένη Τσούτση

29 Μαΐου 2023

Mermaid Hair: Το πιο "in" hairstyle του καλοκαιριού σε μεταμορφώνει σε γοργόνα
Instagram/@bizceizleyin
Οι ανάλαφροι κυματισμοί πρωταγωνιστούν και αυτό το καλοκαίρι

Τα περιβόητα mermaid hair ή τα κυματιστά μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν, όπως άλλωστε και κάθε καλοκαίρι. Αυτή η ανάλαφρη και παιχνιδιάρικη αίσθηση που αποκτούν τα μαλλιά αλλάζει όλη τη διάθεσή μας. Θυμίζουν διακοπές, χαλαρές στιγμές στην παραλία και το καλύτερο είναι ότι ταιριάζουν σε όλες.

Το nermaid hairstyle κολακεύει όλα τα μήκη και στιλ μαλλιών, ενώ κάνει τα looks ακόμη πιο φρέσκα και ζωηρά. Μάλιστα μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου εύκολα χωρίς κόπο και φυσικά δεν θα χρειαστείς και κανένα εργαλείο styling. Θα είναι σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα και δεν έχεις προσπαθήσει καθόλου. Αρκεί να έχεις κοιμηθεί το βράδυ με τα μαλλιά σου σε λεπτές πλεξίδες, αφού πρώτα τα έχεις ψεκάσει με ένα salt spray.

Το hashtag #mermaidwaves έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια αναζητήσεις στο TikTok και αρκεί μια γρήγορη αναζήτηση για να θες να αντιγράψεις και εσύ αυτό το χτένισμα.

Jenny.Gr
Instagram/@thegirlhabit

@oliviadaytonn Mermaid hair 🧜‍♀️ #mermaidhair #wavyhairtutorial #braidcuffs #mermaidhairstyle #hairhowto ♬ original sound - Stan :)

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.