ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Πριγκίπισσα Charlene δεν είναι πια ξανθιά - Έκανε την τέλεια καστανή απόχρωση


Ελένη Τσούτση

30 Μαΐου 2023

Η Πριγκίπισσα Charlene δεν είναι πια ξανθιά - Έκανε την τέλεια καστανή απόχρωση
Splash Ideal Images
Η πριγκίπισσα Charlene ποζάρει με ένα διαφορετικό hair look και είναι αγνώριστη

Η πριγκίπισσα Charlene δεν φοβάται τις αλλαγές στα μαλλιά της και μέσα στο πέρασμα των χρόνων το έχει αποδείξει με τα διαφορετικά hair looks που έχει δοκιμάσει. Το στιλ της είναι πάντα κομψό και οι αλλαγές που κάνει φροντίζει να υπακούνε στην αισθητική της. Πολλές φορές αψηφά τα πρωτόκολλα της μοναρχίας και τολμά κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν έχει εμφανιστεί με μακριά μαλλιά, με καρέ, με pixie μέχρι και με ξυρισμένο κεφάλι. Τώρα όσον αφορά το χρώμα το ξανθό είναι το signature color της αλλά και αυτό δε διστάζει να το αποχαιρετήσει κατά καιρούς. Πρόσφατα, ο φακός την εντόπισε στο Grand Prix στο Μονακό στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Αλβέρτου με ένα γλυκό καστανό και δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε.

Το συγκεκριμένο καστανό τονίζει ακόμη περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της και έρχεται σε αντίθεση με τη λευκή της επιδερμίδα.

Εσύ πώς την προτιμάς ξανθιά ή καστανή;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.