ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 easy to go χτενίσματα για να υποδεχτείς το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

31 Μαΐου 2023

5 easy to go χτενίσματα για να υποδεχτείς το καλοκαίρι
Instagram/@bizceizleyin
Πάρε ιδέες από τα παρακάτω stylish χτενίσματα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Μπορεί ο καιρός ακόμη να μας θυμίζει καλοκαίρι, αλλά εμείς είμαστε έτοιμες να το υποδεχτούμε και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στα καθημερινά μας looks. Από τα outfits, το μακιγιάζ, μέχρι και τα μαλλιά μας, όλα ακολουθούν τα summer vibes που τόσο έχουμε ανάγκη. Το να σκεφτόμαστε καθημερινά τι ξεχωριστό θα κάνουμε στα μαλλιά μας είναι κουραστικό, ειδικά το καλοκαίρι που η ζέστη είναι ένας παράγοντας που καθορίζει το στιλ μας.

Υπάρχουν όμως κινήσεις ματ που μπορείς να κάνεις στο χτένισμά σου και να δώσεις ένα stylish αποτέλεσμα στο συνολικό σου look. Το μαντήλι και οι κορδέλες αποτελούν τα items που μπορούν με την ίδια ευκολία να κάνουν κομψό ένα outfit και ταυτόχρονα να κάνουν στιλάτο ένα απλό hair look. Με έντονα print και χρώματα, μονόχρωμο ή όχι, βρες το αγαπημένο σου και ταίριαξε το με το αγαπημένο σου χτένισμα που θα θυμίσει την ομορφιά του καλοκαιριού!

Οι παρακάτω ιδέες θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο stylish χτένισμά σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.