ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά, για να γιορτάσει το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα


Ελένη Τσούτση

8 Ιουνίου 2023

Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά, για να γιορτάσει το νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα
Splash Ideal Images
Όπως είπε κάποτε η Coco Chanel, «μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της, πρόκειται να αλλάξει και τη ζωή της». Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για μια γυναίκα που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της, όπως η Angelina Jolie

Η ηθοποιός, σκηνοθέτης και πρώην πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών εδώ και καιρό έχει αποφασίσει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή, δημιουργώντας το Atelier Jolie, ένα brand μόδας που θα αξιοποιεί τις δεξιότητες των προσφύγων και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων για να σχεδιάσουν όμορφα ρούχα. Για την πρώτη της συλλογή, η μάρκα συνεργάστηκε με τον γαλλικό οίκο μόδας Chloé και την καλλιτεχνική διευθύντριά του Gabriela Hearst.

Με αφορμή αυτό το νέο ξεκίνημα, η Jolie άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και την είδαμε να ποζάρει ως ξανθιά στο ατελιέ που εργάζεται με την Chloé για τη νέα συλλογή. Μάλιστα, έγινε ξανθιά μετά από πολλά χρόνια καθώς στα 90s επέλεγε μόνο το ξανθό. Πιο συγκεκριμένα, έκανε ξανθές βουτυρένιες ανταύγειες που πλαισίωσαν απαλά το πρόσωπό της.

Αποχαιρέτησε τα καστανά μαλλιά και εκτός από το ξανθό, επέλεξε να δοκιμάσει και ένα ασύμμετρο και μεσαίου μήκους look. Υπέροχη επιλογή για το καλοκαίρι. Αυτή είναι η έμπνευση που αναζητούσες τόσο καιρό!

Jenny.Gr
GettyImages

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.