ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Salty hair: Μάθε πώς να πετύχεις το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2023

Salty hair: Μάθε πώς να πετύχεις το απόλυτο hairstyle του καλοκαιριού
Instagram/@bizceizleyin
Κλασσική αξία για τα κυματιστά μαλλιά παραλίας, με σχεδόν άψογο αποτέλεσμα

Χαλαρά, ανάλαφρα, beachy χτενίσματα κλέβουν τις καρδιές μας κάθε καλοκαίρι και αυτή η σεζόν δεν αποτελεί εξαίρεση.Τα χαρακτηριστικά beachy waves, δηλαδή τα κυματιστά μαλλιά τα πετυχαίνει υπέροχα η θάλασσα και το αλάτι που μένει πάνω τους είναι ένα συνεχόμενο trend κάθε καλοκαίρι αφού αναβλύζει φρεσκάδα.

Αυτό το stylish χτένισμα ταιριάζει με όλες τις εμφανίσεις σου, αρκεί να το συνδυάσεις σωστά. Επειδή δεν έxεις τη δυνατότητα να κάνεις καθημερινά βουτιές και να δημιουργήσεις το summer hairstyle, λέμε "Thanx God", που υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά προϊόντα μαλλιών, με θαλασσινό αλάτι, γνωστά και ως salt spray. Μπορείς λοιπόν να ψεκάσεις σε νωπά μαλλιά και με τα δάχτυλα, να δώσεις το σπάσιμο που θέλει να έχει η τρίχα σου. Παράλληλα τα στεγνώνεις με το πιστολάκι, για να διατηρήσουν την κίνηση που τους έχεις δώσει. Για επιπλέον κράτημα μπορείς να προσθέσεις hairspray.

Jenny.Gr
Pexels

Τα salty hair spray είναι τα προϊόντα που θα χαρίσουν στα μαλλιά σου αυτό σπάσιμο που έχουν μετά τη θάλασσα, τα καλύτερα εκ των οποίων θα βρεις παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.