ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2023

Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα όλο το καλοκαίρι
Instagram/@ sara ramén
Τα καλύτερα hair tips που θα σου χαρίσουν αξεπέραστη ευωδία και αυτοπεποίθηση

Το να μυρίζουμε όμορφα σίγουρα φτιάχνει τόσο τη δική μας διάθεση όσο και των γύρω μας. Ειδικά το καλοκαίρι όμως που οι υψηλές θερμοκρασίες μας δυσκολεύουν, έχουμε ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη να νιώθουμε ότι μυρίζουμε όμορφα. Τι ξεχνάμε όμως συνήθως; Ότι και τα μαλλιά μας πρέπει να μυρίζουν εξίσου ωραία.

Εμείς σου έχουμε τα καλύτερα tips για να τα βοηθήσεις να αναδύουν μια ξεχωριστή ευωδία σε κάθε σου βήμα αυτό το καλοκαίρι. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστείς κάτι παραπάνω από ένα καλό σαμπουάν. Το Byrdie μίλησε με έναν κομμωτή και έναν δερματολόγο για να σου δώσουμε βασικές συμβουλές για να βελτιώσεις τη μυρωδιά των μαλλιών σου.

Επένδυσε σε ένα hair mist

Εκτός από τα κλασικά αρώματα, μπορείς να εντάξεις στην ρουτίνα σου και ένα ειδικό άρωμα για τα μαλλιά. Τα hair perfumes ή αλλιώς hair mists έχουν λανασαριστεί από πολλά beauty brands και έχεις πλέον πολλές επιλογές. Εφόσον αποκτήσεις το αγαπημένο σου hair mist, ψέκασε απλά είτε απευθείας στα μαλλιά σου ή στη βούρτσα σου για να εισχωρήσει το προϊόν στις ρίζες και να αναδύεται καλύτερα.

Jenny.Gr

Απόφυγε το τσιγάρο

Ενώ θα πρέπει να αποφύγεις τα τσιγάρα για την υγεία σου, το πιο σημαντικό, ο καπνός του τσιγάρου μπορεί επίσης να αφήσει μια μυρωδιά στα μαλλιά που δεν θα σου αρέσει. Αν καπνίζεις, μπορεί να μην έχεις συνειδητοποιήσει πόσο άσχημη είναι η μυρωδιά - και πόσο βαθιά μπορεί να εισχωρήσει στα μαλλιά σου. «Τα μαλλιά είναι εξαιρετικά απορροφητικά, επομένως είναι πολύ δύσκολο να βγουν από τα μαλλιά μυρωδιές, ειδικά ο καπνός», εξηγεί η κομμώτρια, Evalyn Denis. «Ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος είναι να λούσετε και να περιποιηθείτε τα μαλλιά. Αν δεν έχετε χρόνο, εφαρμόστε ξηρό σαμπουάν, δίνοντας στα μαλλιά σας τόσο κίνηση όσο και υπέροχη μυρωδιά».

Ανανέωσε τη μαξιλαροθήκη σου

Πρόκειται για ένα περίεργο tip αλλά άκρως αποτελεσματικό. Όταν αλλάζεις συχνά τη μαξιλαροθήκη σου βοηθάς στο να μυρίζουν τα μαλλιά σου πιο όμορφα. Κάτι που θα ενισχύσει την φρέσκια μυρωδιά των μαλλιών σου είναι να βάζεις μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο πάνω στη μαξιλαροθήκη και το πρωί τα μαλλιά σου θα αναδύουν ένα άρωμα που θα σου φτιάξει τη μέρα σου. It’s a promise!

Eau des Merveilles Hair Mist Natural Spray - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Twilly d'Hermes Hair Mist Natural Spray - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.