ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Lipgloss Nails: H τάση που ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά σου outfits


Ελένη Τσούτση

15 Ιουνίου 2023

Lipgloss Nails: H τάση που ταιριάζει με όλα τα καλοκαιρινά σου outfits
Instagram/@ Betina R. Goldstein
Το manicure με έντονη λάμψη κυριαρχεί και αυτό το καλοκαίρι και μία δοκιμή θα σε πείσει για να γίνει το αγαπημένο σου

Τι ζητάμε από ένα manicure το καλοκαίρι; Nα δείχνει τα άκρα μας περιποιημένα και φυσικά να αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το μαύρισμά μας. Τα νύχια lipgloss είναι εδώ για σένα που θέλεις όλα αυτά!

«Ο σκοπός του συγκεκριμένου nail trend είναι να ενισχύσει τα φυσικά σας νύχια, κάνοντάς τα να φαίνονται υγιή και γυαλιστερά με μια διακριτική λαμπερή απόχρωση», αναφέρει η Emilie Sanscartier, nail artist στην British Vogue. Τα νύχια lipgloss δημιουργούνται χρησιμοποιώντας διαφανή και ημιδιαφανή χρώματα, είτε μόνα τους είτε με μια στρώση λάμψης. Πολλές celebrities αγαπούν αυτή τεχνική και την επιλέγουν για τις red carpet εμφανίσεις τους.

Το κλειδί για τα lipgloss νύχια βρίσκεται στην wet-look υφή και την απαλή απόχρωση. Για παράδειγμα, το ροζ και άλλες nude αποχρώσεις κάνουν το τελικό φινίρισμα super κομψό! Είναι διασκεδαστικό και φρέσκο, γι' αυτό είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. «Επειδή τα lipgloss νύχια είναι διάφανα και έχουν μεγάλη λάμψη, πιάνουν και αντανακλούν υπέροχα τον ήλιο», εξηγεί ο Sanscartier. «Και επειδή είναι αρκετά ουδέτερα, ταιριάζουν εύκολα με κάθε πολύχρωμο καλοκαιρινό outfit. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για το πώς να ταιριάξετε τα νύχια σας με την εμφάνισή σας, καθώς τα νύχια lipgloss ταιριάζουν με τα πάντα.»

Η nail artist, Penny Barns είναι επίσης μεγάλη θαυμάστρια της τάσης. «Είναι μια τεράστια τάση αυτό το καλοκαίρι. Είναι τέλειο για να διατηρείτε τα νύχια σας περιποιημένα και λαμπερά». Aκόμη να σε πείσουμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.