ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2023

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι
Instagram/ @MAKEUPVINCENT
Η καλοκαιρινή σκιά ματιών που θα αναδείξει το βλέμμα σου είναι η μωβ απόχρωση και αυτό είναι το σημάδι για να τη προσθέσεις στη συλλογή σου

Οι αποχρώσεις του μωβ έχουν όλη τη δυναμική που αναζητούν τα καλοκαιρινά μας makeup looks. H αγαπημένη μας make-up artist Violette, το επιβεβαιώνει στην British Vogue λέγοντας: «Πάντα επικεντρώνομαι στα χρώματα με εμπνέουν και μου δημιουργούν χαρά και ενθουσιασμό. Πριν από δύο χρόνια, είχα ήδη ονειρευτεί αυτό το λιλά χρώμα».

Το απαλό μωβ μάλιστα εμφανίζεται στην πρόσφατη συλλογή “Floral Denim” της Violette, που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με την Guerlain, προσφέροντας έναν υπέροχο ρομαντισμό στη ποικιλία των καλοκαιρινών αποχρώσεων που πρέπει να δοκιμάσεις.

Αυτή η απροσδόκητη χρωματική επιλογή συνδυάζεται με την ισχυρή αναβίωση του Y2K. Όμορφη και παιχνιδιάρικη χωρίς να θυσιάζει την πολυπλοκότητα – ιδιαίτερα όταν εφαρμόζεται σωστά. «Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να εφαρμόσετε μια βάση ματιών, concealer και πούδρα για να διαρκέσει λίγο περισσότερο η σκιά. Σίγουρα, η βάση των ματιών θα βοηθήσει», αναφέρει η Violette. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για γρήγορη εφαρμογή και ευκολία.

Jenny.Gr

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν κάνουμε focus στα έντονα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας ταιριάζουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και τι συνδυασμούς κάνουμε για να τα αναδείξουμε. Δημιουργούμε smokey eyes με μωβ σκιές, τονίζουμε το μάτι εσωτερικά με λευκό μολύβι και τα συνδυάζουμε με nude χείλη.

GUERLAIN EYESHADOW QUAD - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

ERRE DUE GLOWING EYE SHADOW - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

BYREDO EYESHADOW 5 COLORS PURPLE ECO - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.