ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kate Hudson είναι πιο ξανθιά από ποτέ - Έκανε το hair trend που θα θες να δοκιμάσεις


Ελένη Τσούτση

20 Ιουνίου 2023

Η Kate Hudson είναι πιο ξανθιά από ποτέ - Έκανε το hair trend που θα θες να δοκιμάσεις
Instagram/@ kate hudson
H Kate Hudson ποζάρει με το απόλυτο ξανθό του καλοκαιριού

H Kate Hudson λατρεύει τα ξανθά μαλλιά της και εμείς το ίδιο. Είναι το σήμα κατατεθέν της άλλωστε και δεν τα αλλάζει, εκτός και αν χρειάζεται να δοκιμάσει κάποιο άλλο χρώμα για επαγγελματικούς λόγους. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να περπατά στους δρόμους του Λονδίνου με κατάξανθα μαλλιά και χωρίς τη χαρακτηριστική έντονη ρίζα που αφήνει συνήθως. Στη θέση αυτής της ρίζας υπάρχει ένας ζεστός χρυσός τόνος που δείχνει ότι έχει δημιουργηθεί φυσικά από τον ήλιο.

Η αλήθεια είναι ότι τα ξανθα μαλλιά είναι ένα από τα πιο sexy χρώματα για τα μαλλιά και ταιριάζει ιδιαίτερα με τις σταρένιες επιδερμίδες. Το προτείνουμε σε όσες έχουν καστανά ή καστανόξανθα μαλλιά και σε όσες γενικότερα η επιδερμίδα τους ταιριάζει με αυτές των φυσικών ξανθών γυναικών. Μην ξεχνάς ότι ο ήλιος θα ανοίξει το χρώμα των μαλλιών σου. Γι αυτό μπορείς να αποφύγεις τις βαφές ή να κάνεις μία βαφή που έχει φυσικό αποτέλεσμα!

H Hudson έχει το πιο εντυπωσιακό ξανθό και δεν έχεις παρά να εμπνευστείς!

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.