ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Καλοκαίρι 2023: Τα top κουρέματα που κολακεύουν τις γυναίκες όλων των ηλικιών


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2023

Καλοκαίρι 2023: Τα top κουρέματα που κολακεύουν τις γυναίκες όλων των ηλικιών
Instagram/@ onparledemode
Τα κουρέματα που αξίζουν την προσοχή σου για αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μας θέλει με πιο ανάλαφρα μαλλιά που απαιτούν ελάχιστο ή και καθόλου styling. Οι μέρες καύσωνα έρχονται γι’ αυτό τα short cuts έχουν δυναμική θέση. Στόχος είναι ένα haircut που από τη μία αναδεικνύει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και από την άλλη κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ακόμη πιο υγιή και λαμπερά. Οι φετινές τάσεις είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Βοb, curtain bangs αλλά και το μακρύ καρέ είναι μερικές από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν. Σπάσε λοιπόν τους κανόνες ενός κλασικού look και αναζήτησε το πιο δροσερό hair inspo που θα σε εμπνεύσει.

Spoiler alert: Όλες οι προτάσεις ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες.

Ανακάλυψε παρακάτω τα cuts που πρωταγωνιστούν τώρα και θα κάνουν το καλοκαιρινό σου στιλ ακόμη πιο μοναδικό!

1. Καρέ μέχρι τους ώμους

Jenny.Gr

Το καρέ αυτό το καλοκαίρι γίνεται πιο μακρύ και φτάνει μέχρι τους ώμους, δινοντάς μας την ευκαιρία να κάνεις μια πιο safe αλλαγή.

2. Shaped Bob

Jenny.Gr

Αυτό δεν είναι το τυπικό bob κούρεμα αλλά είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι έχεις συνηθίσει. Ό,τι και αν προτιμάς ανάλογα με την προσωπικότητά σου, το καρέ αυτό είναι από τα πιο hot κουρέματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

3. Wavy bob

Οι διακριτικές ασυμμετρίες είναι το κλειδί για να κάνεις εύκολα styling. Το wavy bob δίνει αέρα και τύπο σε κάθε χτένσισμα, ενώ θα αναβαθμίσει το συνολικό σου look.

Δες στην παρακάτω gallery: Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες άνω των 60

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.