ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράζεται το μυστικό της για να δείχνει υπέροχη με μπικίνι στα 56


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2023

Η Σάλμα Χάγιεκ μοιράζεται το μυστικό της για να δείχνει υπέροχη με μπικίνι στα 56
Instagram/@ salma hayek
Η Σάλμα Χάγιεκ είναι το bikini icon (και όλοι το ξέρουμε αυτό)

Η Σάλμα Χάγιεκ γιόρτασε ότι έφτασε τους τους 25 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram με ένα video που δείχνει πώς έχει δημιουργήσει το τέλειο bikini body στα 56 της. Η ίδια γυμνάζεται στην πισίνα της και μας δείχνει την γυμναστική που ακολουθεί πιστά κάθε μέρα.

«Βλέποντας ότι σε όλους σας αρέσουν περισσότερο οι φωτογραφίες μου με το μπικίνι, ορίστε η προπόνηση που κάνω και είναι για όλους σας», έγραψε στη λεζάντα. «Μισώ την άσκηση, αλλά μου αρέσει να γιορτάζω τις καλές στιγμές χορεύοντας στο νερό».

Η άσκηση στο νερό είναι το μυστικό της και την επόμενη φορά που θα βρεθείς στη θάλασσα ή στην πισίνα, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις τις ασκήσεις που κάνει τόσο χαριτωμένα η Σάλμα!

Το να ασκείσαι στο νερό είναι πολύ πιο εύκολο για τις αρθρώσεις από το να κάνεις τις ίδιες κινήσεις στο έδαφος, κάτι που είναι βασικό για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, όταν τα οστά γίνονται πιο εύθραυστα. Το νερό παρέχει ένα ορισμένο επίπεδο αντίστασης, το οποίο είναι καλό για την αντοχή, αλλά είναι επίσης λιγότερο πιθανό να υποστείς τραυματισμό. Για να μην αναφέρουμε πώς η άσκηση στο νερό βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας σου. Είναι από τις πιο διασκεδαστικές μορφές άσκησης και τώρα είναι η σειρά σου για να την ξεκινήσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.