ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

«Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου;» - Το TikTok σου έχει την απόλυτη μέθοδο


Ελένη Τσούτση

13 Ιουλίου 2023

«Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου;» - Το TikTok σου έχει την απόλυτη μέθοδο
Instagram/@ Negin Mirsalehi
To ΤikTok έχει πάλι την ιδανική πρόταση για σένα που θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα

Τα κορίτσια του TikTok έχουν το μυστικό για μακριά και υγιή μαλλιά. Τις τελευταίως ώρες βλέπουμε όλο και περισσότερο στην foryou page μας video με infleuncers να εφαρμόζουν στα μαλλιά τους διάφορα έλαια ώστε να ενδυναμώσουν το τριχωτό. Το καστορέλαιο και το έλαιο δεντρολίβανου είναι πρώτα στις προτιμήσεις τους και το μυστικό βρίσκεται στη διαδικασία εφαρμογής τους.

Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε βοηθά στη βελτίωση του κυτταρικού μεταβολισμού ειδικά όταν εφαρμόζεται τοπικά, ενώ διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών. Από την άλλη, το καστορέλαιο βοηθάει στην τόνωση του τριχωτού της κεφαλής και των τριχοθυλακίων, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα με ξηροδερμία ή εύθραυστα μαλλιά. Λειτουργεί καλύτερα αν έχεις λιπαρά μαλλιά.

Η TikToker, Τερεζα Πέι, εφαρμόζει το έλαιο δεντρολίβανου τόσο στις ρίζες όσο και στο μήκος των μαλλιών της με ένα ειδικό δοχείο για καλύτερη απορρόφηση από την τρίχα. Έπειτα, καλύπτει το τριχωτό με μια μεμβράνη (σίγουρα θα έχεις στην κουζίνα σου) και αφήνει το έλαιο να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλένει καλά και όπως θα διαπιστώσεις το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό! Λαμπερά, υγιή μαλλιά γεμάτα ζωντάνια!

@tessapeay No gatekeeping here 🫡🥰💋 #hairtiktok #hairtok #haircare #rosemarywater #hairinspo #hairgoals #hairoiling #tessapeay #rosemaryoil #hairstyle #healthyhair #hairoiling #hairdosanddonts #hairgrowth #hairtips #hairgrowthtutorial ♬ light work no reaction - 💸

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.