ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτός είναι ο νούμερο 1 τρόπος για να «ανοίξεις» φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου


Ελένη Τσούτση

15 Ιουλίου 2023

Αυτός είναι ο νούμερο 1 τρόπος για να «ανοίξεις» φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου
Instagram/@ rosiehw
Θέλεις να ανοίξεις τα μαλλιά σου αλλά δεν θέλεις να τα βάψεις; Σου έχουμε μια εύκολη και αποτελεσματική λύση

Αυτή η απλή συνταγή θα ανοίξει το χρώμα των μαλλιών σου με τον πιο φυσικό τρόπο. Τα υλικά που χρειαστείς είναι 200ml χυμό από φρέσκα λεμόνια, 60ml χλιαρό νερό, 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένα άνθη χαμομηλιού, 1 κουταλιά ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μέλι και 1 άδειο μπουκαλάκι σπρέι.

Αφού συγκεντρώσεις όλα τα υλικά ξεκίνησε με το στύψιμο των λεμονιών και στη συνέχεια πέρασε το χυμό από λεπτό σουρωτήρι. Φτιάξε το αφέψημα με το χαμομήλι (να κάτσει για 30 λεπτά) σουρώσέ το, πρόσθεσε το μέλι ανακατεύοντας καλά και τέλος ρίξε το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Γέμισε το μπουκάλι με το μείγμα και ανακίνησε το καλά για να ενωθούν όλα τα υλικά.

Ψέκασε το μείγμα σε όλα τα μαλλιά μέχρι να βραχούν για να ξανοίξει το χρώμα τους. Αν θέλεις να κάνεις ανταύγειες ψέκασε μόνο μερικές τούφες. Λούσε κανονικά με σαμπουάν και άφθονο νερό και τελείωσε απλώνοντας το μαλακτικό μαλλιών.

Extra tips: Εφάρμοσε την τεχνική 1 φορά την εβδομάδα μέχρι να αποκτήσεις το επιθυμητό χρώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.