ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Creme Brûlée Blonde: Είναι το ξανθό που θέλουν όλες αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

17 Ιουλίου 2023

Creme Brûlée Blonde: Είναι το ξανθό που θέλουν όλες αυτό το καλοκαίρι
Instagram/@ beyonce
Τα ξανθά μαλλιά κερδίζουν πάντα με διαφορά κάθε καλοκαίρι και η απόχρωση "Creme Brûlée Blonde" έχει κατακτήσει το Ίντερνετ

Τα ξανθά μαλλιά το καλοκαίρι έχουν τη τιμητική τους και σήμερα σου έχουμε υπέροχα νέα αφού μια υπέροχη απόχρωση μας έχει ενθουσιάσει. Το νέο ξανθό έρχεται από τη Μπιγιονσέ, η οποία επέστρψε στις live εμφανίσεις της με την "Renaissance World Tour" με το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.

Το Crème Brûlèe blonde έχει ως βάση 3 διαφορερικές αποχρώσεις και φωτίζει μοναδικά το πρόσωπο, ενώ η τέλεια απόχρωση για την μαυρισμένη επιδερμίδα. Το Crème Brûlèe blonde ταιριάζει σε όλες και η Ρίτα Χαζάν η δημιουργός του Crème Brûlèe blonde της Μπιγιονσέ, αποκάλυψε στο Instagram.

«Ήθελα να δημιουργήσω στη Μπιγιονσέ αυτό το όμορφο Crème Brûlèe blonde. Είναι ο τέλειος συνδυασμός από τρεις αποχρώσεις του ξανθού, baby, pale και χρυσό. Το χρώμα δείχνει κρεμώδες και πολυδιάστατο, ενώ η φωτεινότητα του ξανθού τονίζεται από την αντίθεση με το καστανό. Θυμίζει το χρώμα της Crème Brûlèe, με τις ρίζες να έχουν μια σκούρα απόχρωση ενώ στις άκρες ανοίγει και γίνεται πιο χρυσό».

H Μπιγιονσέ μόλις σου έδωσε την τέλεια έμπνευση του καλοκαιριού και αξίζει να την αξιοποιήσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.